Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Február 20. 05:03, szerda | Belföld
Forrás: mti

Szombaton kiderül, hogy ki nyeri a Magyarország legjobb dala címet

Szombaton kiderül, hogy ki nyeri a Magyarország legjobb dala címet

Szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet. A műsorban vendégfellépőként az AWS is zenél, az együttes tavalyi, győztes dalát adja elő, új formában.

A Dal 2019 fináléjában, szombat este 19 óra 30 perctől Pápai Joci (Az én apám), Nagy Bogi (Holnap), Szekér Gergő (Madár, repülj!), a Fatal Error (Kulcs), Oláh Gergő (Hozzád bújnék), az Acoustic Planet (Nyári zápor), Vavra Bence (Szótlanság) és a The Middletonz (Roses) küzd majd Az év dala címért a Duna Televízióban és a Duna Worldön.

A döntőben az is kiderül, hogy ki nyeri A Dal Akusztik online szavazást. A dalok akusztikus feldolgozásaira szerda éjfélig még lehet szavazni a www.adal.hu oldalon, az Akusztik menüpont alatt - tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodája hétfőn az MTI-t.

A második elődöntőben már átadták A Dal 2019 Legjobb Dalszöveg Írója különdíjat, amelyet Szepesi Mátyásnak ítélt a szakmai zsűri a Százszor visszajátszott című dalért. A számot a versenyben a Konyha együttes adta elő. A Dal 2019 Felfedezettje különdíjat idén az Acoustic Planet kapta.

A Dal döntője után is exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza 21.40-től. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetőkkel, Forró Bencével és Lolával - írták a közleményben.

A Dal 2019 honlapján, valamint Facebook-, Instagram- és YouTube-oldalán pedig az érdeklődők már az adások előtt megnézhetik, hogyan készülnek a versenyzők a döntő napjára. Az oldalakon extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetőek a műsorról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.