Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Február 11. 16:09, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Szombaton lesz A Dal 2019 második elődöntője

Szombaton lesz A Dal 2019 második elődöntője

A második elődöntővel folytatódik szombaton A Dal 2019. A dalválasztó showműsorban kilenc előadó mutatja be produkcióját a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén.

A szombati adásban lép színpadra Antal Tímea feat. Demko Gergő (dalának címe: Kedves Világ!); a Fatal Error (Kulcs); a Mocsok 1 Kölykök (Egyszer); Nagy Bogi (Holnap); a Nomad (A remény hídjai); Oláh Gergő (Hozzád bújnék); Pápai Joci (Az én apám); a Ruby Harlem (Forró) és Szekér Gergő (Madár, repülj!). Közülük négyen kerülnek a döntőbe - közölte az MTVA sajtóosztálya hétfőn az MTI-vel.

Az első elődöntőből, amelyet múlt szombaton bonyolítottak le, négyen már bejutottak A Dal 2019 február 23-i fináléjába: a zsűri pontszámaival az Acoustic Planet, Petruska és Vavra Bence, a nézők szavazataival pedig a The Middletonz. A Dal 2019 Felfedezettje különdíjat az Acoustic Planetnek ítélte a zsűri. A most szombati adásban az is kiderül, ki kapja A Dal 2019 Legjobb Dalszövegírója különdíjat.

Már elindult A Dal Akusztik online szavazás is. A www.adal.hu oldalon az Akusztik menüpont alatt lehet szavazni a 30 versenydal akusztikus változatára február 20-án éjfélig. A győztest a műsor döntőjében jelentik be.

A Dal adásai után, 21.40-től exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról, kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetőkkel, Forró Bencével és Lolával. A Dal 2019 honlapján, valamint Facebook, Instagram és YouTube oldalain pedig extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetők a műsorról.

Címkék: A dal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.