Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2012. December 01. 10:19, szombat | Helyi
Forrás: KEMRFK

Szomszédja felrobbantásával fenyegetőzött

Szomszédja felrobbantásával fenyegetőzött

Valótlan tény állításával elkövetett közveszéllyel fenyegetés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség egy 49 éves nyergesújfalui férfi ellen, aki szomszédjának felrobbantásával fenyegetőzött.

A gyanúsított fenyegető üzenetét október 11-én délután e-mailen küldte meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságnak. Az ügyeletes tiszt az üzenetben szereplő címre küldte a Nyergesújfalu Rendőrőrs járőreit, hogy megtudják, történt-e jogsértés, vagy bármilyen más cselekmény, mely a fenyegető levél megírására ösztönözhette a bejelentőt. A rendőrök a helyszínen meghallgatták az ott lakókat, köztük azt a férfit is, aki rossz viszonyban lehetett a levélíróval. Ő elmondta, hogy nincs haragosa, egy személy lehet csak a környezetében, aki gyakran furcsán viselkedik vele.

A járőrök a hallottakról tájékoztatták a nyomozókat, akik a büntető eljárás során bizonyítékot szereztek arra vonatkozóan, hogy az elektronikus levelet egy, a házban élő 49 éves férfi írta. Őt november 28-án hallgatták ki gyanúsítottként, mely során beismerő vallomást tett. Elmondása szerint nem gondolta, hogy a rendőrök minden, így az ő bejelentését is komolyan veszik, és nem tud magyarázatot adni tettére.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya – a gyanúsított szabadlábon hagyása mellett – valótlan tény állításával elkövetett közveszéllyel fenyegetés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást és kezdeményezi a férfi gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.