Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2022. Június 01. 09:52, szerda | Helyi
Forrás: police.hu /kemma.hu

Szórakozóhelyeken razziáztak a zsaruk, 4 körözött személyt fogtak el Esztergomban

Szórakozóhelyeken razziáztak a zsaruk, 4 körözött személyt fogtak el Esztergomban

A rendőrök május 28-án este több szórakozóhelyet és járművet is ellenőriztek Esztergomban.

A rendőri akció középpontjában a szórakozóhelyek és azok környezetének a közbiztonsági ellenőrzése állt. A kontroll eredményeként az egyenruhásoknak 4 körözött személyt sikerült elfogniuk. Ők mindannyian egy korábban kiszabott pénzbírságot nem fizettek meg a törvényes határidőn belül.

A közbiztonság, a közrend fenntartása mellett az ellenőrzés során nagy hangsúlyt kapott a közlekedésbiztonság javítása. A járőrök 3 esetben intézkedtek előzési szabályokat, 5 esetben elsőbbségi szabályokat megsértő járművezetőkkel szemben, további egy személyt vontak intézkedés alá, mivel az általa hasznát jármű műszaki feltételei nem felelt meg a jogszabályban előírt elvárásoknak. A sofőrök helyszíni bírságot kaptak.

Egy személlyel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek a rendőrök, mivel a járművezető a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyta. A nyári turisztikai idény megindulásával, az idegenforgalmilag sűrűn látogatott helyszíneken a jövőben is ellenőrzésekre kell számítani – adta hírül a police.hu.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 24. 19:28, szombat | Helyi

Elégedetten zárja az évet a Kivirágzó Esztergomért Alapítvány

Köszönik Mindenkinek az eddigi bizalmat, támogatást és a sok lehetőséget. Jövő tavasszal újult erővel folytatják.

2022. December 16. 14:34, péntek | Helyi

SIKERES KIÁLLÍTÁSOK AZ EUROHÍD ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

Az Eurohíd Alapítvány 2021 végén szomorú szívvel hagyta el a kiállításoknak majd 10 esztendeig otthont adó Rondella Galériát.

2022. December 15. 14:26, csütörtök | Helyi

Esztergomi intézményt is támogat a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. mintegy 600 ezer forinttal támogatta az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumot, melyből okostáblát vásároltak a kémiaterembe. Az oktatást segítő eszközt december 14-én, szerdán adták át.

2022. December 08. 16:49, csütörtök | Helyi

MEGNYÍLT A X. MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány szokásos adventi kiállítását a Kapcsolatok Házában, X. Művészet Esztergomért címmel.