Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Január 11. 10:58, péntek | Helyi
Forrás: lvp

Szoros dobogós csata fotóversenyünkön - eredményhirdetés

Szoros dobogós csata fotóversenyünkön - eredményhirdetés

Rendkívül nagy csata zajlott a dobogós helyekért, a fődíj kérdése viszont hamar eldőlt. Lezárult Nevetni jó – vicces fotóversenyünk, melyen eredményt hirdetünk.

December elején hirdettük meg Nevetni jó! – vicces fotóversenyünket, melyen bárki részt vehetett egy aranyos, kedves és vicces képpel. A fotókra tegnap éjfélig szavazhattak olvasóink, a voksolás lezárását követően pedig most eredményt hirdetünk.

Az első helyen fölényes előnnyel Biener-Csík Eszter fotója végzett, így ő nyerte meg a fődíjat, egy tízezer forint értékű vacsorát a Mediterraneo Vendégfogadó felajánlásában.

A második helyet a Kristóf így bulizik című rendkívül vicces fotóval Czahesz Balázs szerezte meg, aki a +21 Kultúrhely és Koktélbár exkluzív koktélkóstoló lehetőségét nyerte meg.

A harmadik helyet csupán egyetlen szavazat döntötte el, melyen végül a Hát öregem, ez tényleg nem rossz elnevezésű ugyancsak vicces fotóval Nyíri Károly végzett, aki ennek köszönhetően a Spori Print Vincze Nyomda jóvoltából, esztergomi könyveket és naptárakat tartalmazó csomaggal gazdagodott.

Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük a részvételt valamint a szavazatokat mindenkinek! Hamarosan újabb játékkal jelentkezünk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.