Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Július 03. 07:34, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Sztárzenekar és rengeteg program az idei Pipi Fesztiválon

Sztárzenekar és rengeteg program az idei Pipi Fesztiválon

Július 6-án és 7- én újra Piliscsévi Pincefalu Fesztivál, azaz a Pipi fesztivál! Sztárvendég a Hiperkarma együttes.

Július 6-án, pénteken a bemelegítő napon, 17 órától 10 nyitott pince várja a látogatókat, este a Werischwarer Burschen Zenekar gondoskodik a fergeteges hangulatról.

Szombat délelőtt futóversenyen próbálhatják ki magukat a sportolni vágyók. A pincés gazdák már kora délutántól várják a borkedvelőket és a versenyen elfáradt futókat. A Pipitéren folyamatos programokkal, ugrálóvárral, mini fotókiállítással, könyvbemutatóval kedveskednek a szervezők a gyerekeknek és felnőtteknek. Csillámtetoválással, arc- és henna festéssel mindenki ünnepi díszbe öltözhet. Az Ametist Bábszínház a Mazsola és Tádé zenés bábjátékot adja elő a kicsiknek. A gyerekeket érdekes vetélkedőn szórakozhatnak és sok ajándékkal gazdagodhatnak. A mini fotókiállítás felidézi Piliscsév és a Piliscsévi Pincefalu múltját, továbbá ízelítőt ad a jelen hangulatából. A Trnka-Kökény Néptáncegyüttes nyújt bemutatót a szlovák néptánc hagyományokból, az Európa bajnok Pilisi Kolibri STE pedig fergeteges táncbemutatót ígér. Este az ÖTKOR Zenekar szórakoztatja a fesztiválozókat. A PiPi Fesztivál sztárvendége a Hiperkarma zenekar lesz.

A tánc hajnalig tart Dj Böri és az RHS Team jóvoltából. A fesztiválon kézművesek árulják saját készítésű portékáikat.

„A Piliscsévi Pincefalu Fesztivál igazi családi - baráti rendezvény, melyen nemcsak a borbarátok érzik jól magukat, hanem azok is, akik csak egy kellemes napot szeretnének eltölteni egy meseszerű kis falucskában, csodálatos környezetben, a Pilis lábánál” – hangsúlyozzák a szervezők.

Címkék: fesztivál, piliscsév, pipi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.