Városlista
2022. december 1, csütörtök - Elza

Hírek

2011. November 29. 07:52, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Őt keresik a rendőrök – Ön ismeri?

Őt keresik a rendőrök – Ön ismeri?

Egy férfit keres a rendőrség a november 15-én a budapesti Thököly úti ékszerüzletben történt gyilkossággal összefüggésben – tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn.

A rendőrség a honlapján közzétett három fotót, amelyet egy biztonsági kamera rögzített, és azon egy rövid hajú, 25 év körüli, fekete színű kapucnis dzsekit viselő férfi látható.

A BRFK sajtóügyeletese azt mondta, „a nyomozás során felmerült adatok alapján szükséges a képen látható férfi személyazonosságának megállapítása”, ezért kérik, hogy aki a fotók alapján felismeri a férfit, tegyen bejelentést a rendőrségen. Arról, hogy a fotón szereplő férfinak milyen szerepe lehet a bűncselekményben, a BRFK nem kívánt felvilágosítást adni.

Az ékszerüzletben november 15-én délután találták meg az ott dolgozó 66 éves férfi holttestét, miután az áldozat felesége értesítette a rendőrséget, hogy nem tud bejutni az üzletbe. A BRFK emberölés miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Címkék: gyilkosság

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 11. 18:05, péntek | Kék hírek

A kocsma tulajdonosára támadt, amiért be akart zárni

2022. November 10. 08:20, csütörtök | Kék hírek

Akkumulátort, katalizátort és közel 1000 liter gázolajat lopott, a rendőrök elfogták

Az eljárás adatai alapján a rendőrök 2022. november 6-án éjszaka a 710-es számú főúton, Papkeszi külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét.

2022. Október 29. 09:58, szombat | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől a suzukis, nem lett jó vége!

Bódult állapotban vezetett és még jogosítványa sem volt, a rendőrök elfogták, miután alaposan összetörte az autóját és magát.

2022. Október 22. 13:44, szombat | Kék hírek

Elfogtak egy drogterjesztő taxist Budapesten

A rendőrök kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak egy 43 éves férfit, aki taxijából árulta a tiltott szereket - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton a police.hu oldalon.