Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2018. Január 10. 08:02, szerda | Helyi
Forrás: (x)

Találkozzunk nálunk! - térségi programajánló

Találkozzunk nálunk! - térségi programajánló

Szeretnéd tudni, milyen események vannak a környékeden? Szeretnéd aktívabban látogatni a térségi programokat? Szeretnél több információval rendelkezni róluk?

Ha a válaszod igen, akkor a megoldás számodra a „Találkozzunk nálunk” kezdeményezés! Mi, a térségben található médiumok képviselői összefogtunk annak érdekében, hogy minél szélesebb körben eljuttassuk hozzád a környékbeli események, rendezvények hírét.

Négy kiemelt témát kínálunk figyelmedbe: kultúra, sport, turizmus és oktatás. Igyekszünk ezeken belül olyan programokat ajánlani, amelyek felkeltik az érdeklődésedet. Ajánlóinkban egyaránt szerepet kapnak színházi előadások, családi túrák, érdekes tanfolyamok és koncertek is.

Honnan tudod, hogy térségi hírről adunk számot? Nagyon egyszerű! Csak keresd a hírhez tartozó képen az alábbi piktogramok valamelyikét és máris be tudod azonosítani, milyen ajánló tartozik hozzá:

A kezdeményezéshez mintegy 40 portál, online és offline felület csatlakozott, akik között természetesen mi is ott vagyunk, hiszen küldetésünknek tartjuk a hírek, információk minél szélesebb körű terjesztését és a térségi turizmus fellendülését.

Reméljük minél több emberhez eljut a környékbeli programok, események híre és trendivé válik az egynapos kirándulásokhoz a térségünkben célpontot találni.

A programmal kapcsolatos bármilyen ötletet, visszajelzést szívesen fogadunk a talalkozzunknalunk@gmail.com e-mail címre, hogy minél tökéletesebb szolgáltatást nyújthassunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.