Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2018. Április 03. 09:18, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Tárt karokkal várja a gyerekeket és szülőket a Gyakorló iskola

Tárt karokkal várja a gyerekeket és szülőket a Gyakorló iskola

Tárt karokkal és megújult köntösben várja a kis elsősöket a Gyakorló iskola.

A felújított Vitéz János Katolikus Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola idén is várja az iskolába készülő gyerekeket és szüleiket a négy alkalommal megrendezendő ovis foglalkozásokra, „Barátkozás az iskolával” jeligével.

Március 7-től kéthetente, érdekesebbnél érdekesebb iskola előkészítő foglalkozásokat tartanak a pedagógusok. Március 7-én együtt énekeltek, táncoltak, szöszmöszöltek nagyon sok kisgyermekkel. Március 21-én a mesék birodalmában kalandoztak a résztvevők.

Április 4-én az iskola német nemzetiségi és angol csoportjai mutatkoznak be. Április 11-én pedig, míg a gyermekek jót játszanak a napközis nevelőkkel, addig a szülőknek lehetőségük van személyesen is megismerkedni, beszélgetni az elsős tanító nénikkel.
A beiratkozás idén április 12-13-án lesz. Aki kitölti előre a regisztrációs lapot, (az iskola titkárságáról, a honlapjáról, vagy az április 4-i ovis foglalkozáson szerezhető be) időpontot egyeztet a szülővel az iskola, hogy ne kelljen várakoznia.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT