Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Április 10. 09:28, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Tatabányán csapott lesz az esztergomi lottózseni

Tatabányán csapott lesz az esztergomi lottózseni

Egyre kiszámíthatatlanabb az akciós milliókra utazó vérprofi Lottózó Valaki.

Vagy más nyert ezúttal, azt se zárjuk ki, de azért nagyon gyanús: Esztergomban csak idén eddig háromszor vitt el egy-egy millió forintot Valaki, ami meg is írtunk mindannyiszor. Eleve gyanús volt, hogy Fortuna csak úgy idelátogat, nem vagyunk mi ehhez hozzászokva.

A Lottózó Valaki óvatos volt, mindannyiszor más helyszínen adta fel a kerek egymilliót érő szelvényeket, de minket nem vert át. Az buktatta le, hogy bár mindannyiszor címlapon gratuláltunk neki a sikerhez, ám egyszer sem vette komolyan a kérést, hogy némi apróval támogathatná az infoesztergom.hu oldalt. Egyértelmű tehát, hogy ugyanarról a személyről van szó: három különböző nyertesből legalább egy valaki biztos szívesen osztozott volna velünk a nyereményen.

A cikkek viszont még óvatosabbá tették a Lottózó Valakit: most áprilisban esztergomi helyett tatabányai lottózót keresett magának, ahol nyilvánvalóan álbajusszal és napszemüveggel álcázva magát csapott le újra. És megint nem hibázott: április 6-án feladott hatoslottó szelvényével újabb egymillióval tollasodott.

Adunk még egy lehetőséget: először is gratulálunk, másodszor pedig ismét várjuk megtisztelő ajánlatát az osztozkodásra. Ha nem, akkor számíthat rá, hogy a nyomában leszünk, Csolnoktól Héregig, akárhová is megy a megyében...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.