Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Szeptember 23. 13:24, szerda | Helyi
Forrás: InfoEsztergom

Táti férfit is őrizetbe vettek Lagzi Lajcsival

Táti férfit is őrizetbe vettek Lagzi Lajcsival

Őrizetbe vették Lagzi Lajcsit, akit lapinformációk szerint azzal vádolnak, hogy „a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vették igénybe a szolgáltatásokat”, vagyis lophatták az áramot, a gázt vagy a vizet Mocsán.

Kedd reggel őrizetbe vették a Komárom-Esztergom megyei Mocsa egyik luxusvillájában Lagzi Lajcsit és két társát. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozott az ügyben, mellyel kapcsolatban a rendőrség azt közölte: egy 54 éves férfit és 49 éves mocsai nőt, valamint egy 39 éves táti lakost otthonukban elfogtak és előállítottak, majd bűnügyi őrizetbe vettek. A két férfi és a nő a gyanú szerint a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vette igénybe a szolgáltatásokat. Egyelőre ismeretlen tettes ellen folytatnak büntetőeljárást lopás és vesztegetés miatt a rendőrök.
Korábbi információk szerint a zenész mocsai birtokán, valamint a Mocsa Öregtó Kft. közeli telephelyén és a hozzá köthető tatai Boglárka Apartmanparkban illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkant a hatóság. A rendőrség akkor házkutatást is tartott, és azt mondták, hogy ismeretlen tettes ellen nyomoznak, vesztegetés gyanúja miatt. Galambos Lajos akkor azt nyilatkozta, hogy a plombákat nem manipulálta, és nem vesztegetett meg senkit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.