Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Április 02. 18:07, péntek | PR
Forrás: (x)

Tavaszi ruhafrissítés nőknek és férfiaknak

Tavaszi ruhafrissítés nőknek és férfiaknak

Minden évszakban ráfér a gardróbunkra némi megújulás, a ruhatárunk felfrissítése. A férfiak és a nők is szeretnek minden évszakban, így tavasszal is új holmikat vásárolni.

Tavasszal szeretünk élénk színű ruhákba bújni, hiszen a vidám színek még a lelkünknek is jót tesznek a komor hangulatú tél után. Tavasszal új trendek lépnek színre és a legújabb divatos ruhák is felkerülnek arra a bizonyos palettára. Mutatjuk is a legújabb férfi és női trendeket!

Tavaszi, trendi férfi pulóverek

Ma már nem csak a nők, hanem a férfiak is sokféle ruhadarab közül válogathatnak. Tavasszal a kabátok helyett, előkerülnek a minőségi férfi pulóverek. A férfiaknak is van miből válogatni, hiszen a kínálat színes és változatos: klasszikus pulóverek, kardigánok, kapucnis pulcsik, hosszú ujjú pulóverek és rövid ujjú felsők.

A férfidivat szerves részei: kardigánok

A kardigánok egész egyszerűen nem maradhatnak ki a divatos férfi kelléktárából. A kardigánok lehetnek klasszikusak és elegánsak, cipzárasak és gombosak és természetesen, sportosak is. A kardigán lehet csípőig érő és attól hosszabb. Azt, hogy éppen melyiket választod, a saját stílusod és persze az időjárás szabja meg. Az elegánsabb kardigán alkalmi eseményre javasolható. Ebben az esetben a sötétebb színek mellett döntsünk, míg egy baráti buliba, egy lazább eseményre, akár elegáns kardigánból is választhatunk élénkebb színűt és ilyenkor jól jönnek a sportosabb, lazább megjelenést biztosító, élénk színű és kapucnis kardigánok.

A cipzáras és a gombos pulóver is meghatározhatja, hogy mikor is öltjük magunkra. A gombos kardigánnal elegánsabb lesz a megjelenésünk, főleg, ha inget viselünk alatta, míg a cipzáras pulóver sportosabb kinézetet biztosít és pólót is húzhatunk alá.

A kapucnis pulóver és a személyes stílus alakítása

Egy minőségi kapucnis pulóver meghatározza a személyiségünket. Senki sem állítja, hogy csakis a lazább, sportosabb személyek viselhetik, hiszen ma már azok is magukra ölthetnek ilyen ruhadarabot, akiknek fontos a kifinomultság és az elegancia. A gombolható, kapucnis kardigán igazi casual stílust biztosít számodra, és ez lesz az a pulcsi a szekrényedben, amelynek mindig tudni fogod, hol a helye, mert annyira szeretni fogod. A kapucnis pulóver trendi, kényelmes és többféle színkombinációban is megvásárolható, így akár többet is beszerezhetsz, hogy mindig tökéletes legyen a megjelenésed a hűvösebb tavaszi napokon.

Sokoldalú, mégis divatos: férfi póló

A férfi póló talán soha nem megy ki a divatból. A pólót szinte minden alkalomra magunkra ölthetjük. Egy chinoval és blézerrel alkalmi lesz a megjelenésünk, ha streetwear stílusra vágyunk, akkor viselhetjük farmerrel és pulóverrel, de a sportos stílust is lehetővé teszi, ha otthon viseljük egy sportos melegítőnadrággal vagy rövidnadrággal.

Ma már nem csak az alapszínek közül válogathatunk, hiszen nagyon színes a választék pólók terén és különleges színek közül is válogathatunk. Nyakkivágás szerint is választhatunk pólót. A sportosabb stílust képviselik a kerek nyakú pólók, míg a galléros pólók a kifinomultságot tükrözik.

A női ruhatár megújítása nadrágokkal

A női ruhatár szerves részét képezik a divatos női nadrágok. A nők is szeretik a kényelmes, sportoláshoz, otthoni munkavégzéshez és egy városi kiruccanáshoz a trendi és a kényelmes nadrágokat. Van is miből válogatniuk, hiszen a női melegítőnadrágok, jogger nadrágok, jogger chino, a chino nadrágok és a leggingsek is szerepelnek a kínálatban.

A chino nadrág sok nő kedvence

Sok nő kedveli a chino nadrágokat, hiszen többféle színben is kaphatók, jól néznek ki és sokféle stílusú felsővel is kombinálhatók. Ráadásul ezek a nadrágok zsebbel is el vannak látva, ami szintén vonzóvá teszi ezeket a ruhadarabokat a nők számára.

Leggings szolidabb és lazább stílust preferálóknak

Az egyik legstílusosabb ruhadarab nem más, mint a női leggings. Nők millióinak a kedvence, hiszen megannyi leggings közül válogathatunk. A szolidabbak az egyszínű és magasabb derekú leggingsek közül szemezgethetnek, míg a lazább vonalat képviselő nők a színes, mintás darabokat vásárolhatják meg. A hosszú és a lábszárközépig érő leggingsek is nagyon népszerűek, amely nadrágokat sportoláshoz is felvehetjük, de nagyszerű utcai viseletet is lehetővé tesznek egy-egy hosszabb felsővel.

Sportoláshoz jogger

Sportolásnál alapvető követelmény a kényelem. A jogger nadrágok biztosítani tudják, de ezekben a nadrágokban nagyon divatosak is leszünk. A nadrágon található oldalsó zsebek a casual stílust is lehetővé teszik. A nadrágok sokféle színben és minőségi anyagból készülnek.

A fotó forrása:
nakaridore / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.