Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Június 09. 13:12, csütörtök | Helyi
Forrás: közlemény

Teljesen megújul a Kiss János utca Esztergomban

Teljesen megújul a Kiss János utca Esztergomban

Az önkormányzati kezelésben lévő utcák mellett az Esztergomon keresztül vezető állami kezelésű utak is megújulnak. Jelenleg a Kiss János utca-Dorogi úton zajlanak a munkálatok.

Forgalomkorlátozásra kell számítani a Hősök terei emlékműtől a 111-es országos közúton, amelynek a napokban kezdődött meg a teljes körű rekonstrukciója. A felújítás nem csupán az utak kátyúzását jelentik, hanem az adott, kijelölt útszakasz teljes rekonstrukcióját, az úttest, teljes rendbetételét, az útpadkák és az utak menti csapadékelvezető árkok felújítását, kiépítését – mondta Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője a munkálatokat beharangozó, májusi sajtótájékoztatóján.

A 111-es út Esztergom és Dorog közit szakaszán első fázisban a Hősök tere és a várostábla közötti szakaszon újul meg az aszfaltburkolat, a munkálatok ideje alatt forgalomkorlátozásra számíthatnak az autósok.

Mindezzel párhuzamosan folyamatosan zajlik az önkormányzati kezelésű utcák felújítása is, városszerte több helyen kell átmenetileg a forgalom korlátozására számítani emiatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.