Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Március 05. 08:55, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Tetőn keresztül akart betörni – végül ücsörögve várta a rendőröket

Tetőn keresztül akart betörni – végül ücsörögve várta a rendőröket

Tetten érték a rendőrök J. Zoltánt, aki a tetőszerkezetet megbontva próbált meg betörni egy dorogi irodába. Miután a lakók előtt lebukott, a tetőn ücsörögve várta a rendőröket, akik vádemelésre javasolják az ügyet.

Egy dorogi irodába próbált meg betörni J. Zoltán február 9-én. A férfi már a ház tetőterében volt és az egyik lakás födémét feszegette, amikor a lakók megzavarták. Hallották, ahogy a férfi végigfutott a padláson és azonnal értesítették a rendőröket. Az egyenruhások a helyszínre érkezve a háztetőn megpillantották a tettest, aki a magasban ülve várta a járőröket. Elfogták és előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásán J. Zoltán elmondta, hogy ismerte a ház tulajdonosait és azt állította, hogy nem állt szándékában bűncselekményt elkövetni. Mindössze egy helyet keresett magának, ahol aludni tudott volna.

Tetőn keresztül akart betörni – végül ücsörögve várta a rendőröket

A padlásra a cserepek elhúzásával jutott be és állítása szerint aludt is ott pár órát. A rendőrök akkor fogták el, mikor távozni akart onnan. Arra a férfi már nem tudott magyarázatot adni, miért bontotta meg a födémet és miért akart lejutni a házban lévő irodába. A 39 éves dorogi férfi ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett kísérlete elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet bíróság elé állítási javaslattal március 3-án megküldött az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Tetőn keresztül akart betörni – végül ücsörögve várta a rendőröket

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT