Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. Augusztus 28. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Tetováltatott Katie

Tetováltatott Katie

A visszafogott, sablon feleség mintája, Katie Holmes meglepő változtatást eszközölt külsején - kitetováltatta csuklóját.

Többször elmondta már Katie Holmes, hogy mennyire tetszenek neki barátnéja, Victoria Beckham tetoválásai, melyek férje és gyerekei iránti szeretetét jelképezik. Viszont Tom Cruise - és Xenu tanai - ellenzi az efféle devianciát, így ő nem csináltathat. Legalábbis eddig ez volt a felállás. Most viszont megjelent két tetovált lánc Katie bal csuklóján. Melyek egyike Tommy-t, míg a másik Surit szimbolizálja. Viszont korántsem biztos, hogy örökre. Mivel nagyon nem lenne ésszerű a család és a szcientológus közösség fejét felbőszíteni, így több mint valószínű, hogy csak hennáról van szó. Vagyis gyorsabban fog lekopni karjáról régi álma, mint ahogy a házassága tönkretette a karrierjét.

Címkék: katie holmes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.