Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2013. Február 20. 10:39, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK

Tetten ért fatolvaj bukott le Tokodon

Tetten ért fatolvaj bukott le Tokodon

Üzletszerűen, szabálysértési értékre elkövetett lopás gyanúja miatt folytat eljárást a dorogi rendőrség egy 57 éves férfi ellen, aki egy tokodi erdőből több alkalommal vágott ki és tulajdonított el akácfákat.

A helyi mezőőr érte tetten a férfit kedden, miközben a tokodi erdőből éppen engedély nélkül vágott ki fát. Azonnal értesítette a rendőröket, akik perceken belül a helyszínre értek, ahol megtalálták a frissen kivágott akácfákat, valamint egy kézi fűrészt is. Az 57 éves férfi elismerte, hogy az elmúlt körülbelül két hónapban heti rendszerességgel járt ki kerékpárjával az erdős területre, ezen időszak alatt pedig körülbelül nyolc alkalommal vágott ki és tulajdonított el onnan saját célra fát.

A férfit elfogását követően előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – üzletszerűen, szabálysértési értékre elkövetett lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.

2023. Augusztus 31. 15:21, csütörtök | Helyi

Harmadszor indul útjára a természettudományos mesepályázat

Ha ősz, akkor Richter TETT: harmadik alkalommal is meghirdetik a „Richter TETT: Te és a természettudományok – mesés történetek” elnevezésű mese- és történetíró pályázatot.