Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. November 13. 13:13, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK

Tetten ért gyerek-kábeltolvaj

Tetten ért gyerek-kábeltolvaj

Kábeltolvajt fogtak a dorogi járőrök kedd hajnalban. A 15 éves fiú egy rongydarabba csomagolta az eltulajdonított értéket. Hazafelé tartott, mikor a rendőrök megállították.

A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 15 éves fiúval szemben, miután a járőrök tetten érték őt. A rézkábeleket napközben egy épületről szedte le egy csípőfogó segítségével. Késő este visszatért a tett helyszínére, majd újabb köteget vágott le. Már hajnalodott, mikor az összekészített értéket egy rongyba csavarva magával vitte.

Ekkor állították meg őt a járőrök, akik kérdőre vonták. A fiú elmondta és megmutatta, honnan vágta le a kábelköteget és azt is bevallotta, hogy a helyi MÉH telepen akarta leadni a színesfémet. Az egyenruhások a fiút előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrkapitányság kezdeményezi gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.