Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2012. November 13. 13:13, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK

Tetten ért gyerek-kábeltolvaj

Tetten ért gyerek-kábeltolvaj

Kábeltolvajt fogtak a dorogi járőrök kedd hajnalban. A 15 éves fiú egy rongydarabba csomagolta az eltulajdonított értéket. Hazafelé tartott, mikor a rendőrök megállították.

A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 15 éves fiúval szemben, miután a járőrök tetten érték őt. A rézkábeleket napközben egy épületről szedte le egy csípőfogó segítségével. Késő este visszatért a tett helyszínére, majd újabb köteget vágott le. Már hajnalodott, mikor az összekészített értéket egy rongyba csavarva magával vitte.

Ekkor állították meg őt a járőrök, akik kérdőre vonták. A fiú elmondta és megmutatta, honnan vágta le a kábelköteget és azt is bevallotta, hogy a helyi MÉH telepen akarta leadni a színesfémet. Az egyenruhások a fiút előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrkapitányság kezdeményezi gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 09:54, hétfő | Helyi

IDÉN IS MEGNYÍLIK A MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án (szombaton), 18:00 órakor nyitja meg az Eurohíd Alapítvány szokásos évi adventi kiállítását X. Művészet Esztergomért címmel a Kapcsolatok Házában, 34 művész részvételével.

2022. November 28. 09:48, hétfő | Helyi

Alapítványokat is támogat a Richter a térségben

Dorogon és környékén évek óta támogat alapítványokat a Richter Gedeon Nyrt. – erről beszélgettünk Garai Zoltánnal, a dorogi gyáregység főmérnökével.

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.