Városlista
2024. október 24, csütörtök - Salamon

Hírek

2012. November 13. 13:13, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK

Tetten ért gyerek-kábeltolvaj

Tetten ért gyerek-kábeltolvaj

Kábeltolvajt fogtak a dorogi járőrök kedd hajnalban. A 15 éves fiú egy rongydarabba csomagolta az eltulajdonított értéket. Hazafelé tartott, mikor a rendőrök megállították.

A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 15 éves fiúval szemben, miután a járőrök tetten érték őt. A rézkábeleket napközben egy épületről szedte le egy csípőfogó segítségével. Késő este visszatért a tett helyszínére, majd újabb köteget vágott le. Már hajnalodott, mikor az összekészített értéket egy rongyba csavarva magával vitte.

Ekkor állították meg őt a járőrök, akik kérdőre vonták. A fiú elmondta és megmutatta, honnan vágta le a kábelköteget és azt is bevallotta, hogy a helyi MÉH telepen akarta leadni a színesfémet. Az egyenruhások a fiút előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrkapitányság kezdeményezi gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.