Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2020. Augusztus 10. 14:15, hétfő | Helyi
Forrás: (x)

Tippek és trükkök hogyan vásárolj olcsón ruházatot és cipőket

Tippek és trükkök hogyan vásárolj olcsón ruházatot és cipőket

A divat trendek szinte napról napra változnak, így nem könnyű velük lépést tartani. Ennek tükrében az sem meglepő, hogy mindig újabb és újabb darabokra vágyunk.

Ha te is azok közé tartozol, akik nem szívesen költenek vagyonokat a ruhákra, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen hoztunk neked néhány tippet, amelyek segítségével nem kis pénzt takaríthatsz meg.

Vásárolj online

Az online vásárlás nem csak gyors, de kényelmes is, és sok esetben persze sokkal előnyösebb is. Ha vásárlás során szeretnél egy kicsit spórolni is, akkor csak ki kell használnod az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvendő kedvezménykuponokat, amelyeket nem csak az egyes webáruházak kínálnak, de a kuponos oldalak is. Ilyen például a Kuplio.hu, ahol mindent megtalálsz egyhelyen.

Ha szeretnéd megtalálni a lehető legjobb ajánlatot, akkor elég csupán használnod a „Kupon összehasonlítás” ablakot, és néhány másodpercen belül megtalálod a megfelelőt.

A mi tippünk: Látogass el az About You webáruházba és vásárolj olcsóbban. Hogyan? Az About you kuponkód benne segítségedre. Vásárolj szuper áron ruhát, szoknyát, inget, mellényt, farmert, nadrágot, kabátot. Abban az esetben, ha pedig az új ruhák mellé egy szép kiegészítő is jól jönne, akkor használd ki a Timestore kupon előnyeit.

Készletkisöprés

Mindenki imádja a leárazásokat. Ilyenkor az árak extrém mélyrepülésre miatt te sokkal olcsóbban vásárolhatod meg a legjobb minőségű márkás ruhadarabokat és cipőket. A legnagyobb akciók a nyári és téli kiárusítások, de gyakran megéri a szezon közepén vásárolni. De ebben az esetben is mindig igyekezz megőrizni a hidegvéred, és csak azt vásárold meg, amit tényleg érdemes, ami tényleg megéri.

Régi, új köntösben

Légy eredeti és készítsd el saját trendi darabjaid te magad. Egy-egy már nem hordott nadrágot könnyen alakíthatsz át rövidnadrággá, vagy egy férfiinget nyári ruhává. Ha pedig varrsz rá még néhány gombot is, vagy szalagot, a régi outfit máris olyan, mint az új.

Second hand

Nagyon kifizetődő lehet a second hand, avagy a használt ruha vásárlás is. Ennek köszönhetően szó szerint néhány forintért vásárolhatsz, sőt, elég gyakran jó minőségű, márkás ruhákat. Olyan külföldi márkákat is akár, amelyeket nálunk egyébként nem találnál meg. Némelyik second hand ruhát még csak nem is viselték. Abban az esetben jelenthet problémát a second hand ruha vásárlás, ha reklamálni szeretnél. Továbbá gond lehet az is, ha esetleg nem jó a méret, hiszen az ilyen second hand ruhaboltban minden ruha eredeti, csak egy van belőle. Így sem cserére, sem más méret kiválasztására nincsen sajnos lehetőség.

Ruhabörze

Ez főleg a kisgyermekes szülőknek kifizetődő, és hatalmas segítség. A gyerkőcök gyorsan nőnek, és gyakran megesik, hogy növik ki a ruhát, hogy gyakorlatilag nem is viselték. Szervezz tehát barátaiddal ruhabörzét, és cseréljétek egymás közt a legkisebbek trendi és cuki ruhácskáit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.