Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2012. Szeptember 17. 08:32, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Tizenöt éves többszörös tolvaj bukott le Sárisápon

Tizenöt éves többszörös tolvaj bukott le Sárisápon

Betörő járt a sárisápi pékségben múlt pénteken, a nyitást ezért kissé késleltette a helyszínelés. A nyomozás eredményesen zárult, mivel három órán belül kézre került az elkövető, egy 15 éves fiú.

Sárisápon csak elvétve fordul elő bűnelkövetés a rendőrség statisztikái szerint, amit múlt pénteken egy 15 éves fiú rontott le kissé. A fiatalember ugyanis betört a helyi pékségbe, tettét követően azonban hamar, három órán belül kézre került. Miután a rendőrség azonosította kiderült, hogy a fiatal bűnöző számlájára már többrendbeli lopás, járműlopás írható, a mostani esetével pedig már hat rendbeli bűnelkövető.

Megtalálásában a helyiek nagy segítséget jelentettek a hatóság számára, együttes erővel szülei házának tetején megbújva találták meg a fiút, akit a dorogi nyomozók előállították a rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárást ellene.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 15:06, kedd | Helyi

Magyar Kémiaoktatásért Díj 2022

Általános iskolai, középiskolai, valamint középfokú szakképzésben résztvevő kémiatanárok részére ír ki pályázatot a Richter Gedeon Alapítvány a Magyar Kémiaoktatásért kuratóriuma.

2022. Május 24. 09:49, kedd | Helyi

Munkagéppel emeltek meg két autót Esztergomban, amíg kilopták a katalizátorukat

Pár tízezer forintot kaptak a lopott alkatrészekért.

2022. Május 24. 09:37, kedd | Helyi

Zivatarok miatt figyelmeztetés van érvényben

Csapadékból nem lesz hiány az elkövetkező órákban, ugyanis országszerte zivatarokra figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország döntő részén 24 és 32 fok között várható.

2022. Május 23. 16:22, hétfő | Helyi

Ultrafutóversenyen lettek bajnokok a dorogi Richteresek

Május 21. és 23. között első alkalommal rendezték meg a Runionhoz tartozó egyesületek a MyWay240 elnevezésű ultrafutóversenyt. A Balatont megkerülő versenyen a dorogi Richteresek nyerték meg a csapat-bajnoki címet!