Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Február 21. 12:19, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Tízmillió forint értékben talált tiltott teljesítményfokozókat a rendőrség

Tízmillió forint értékben talált tiltott teljesítményfokozókat a rendőrség

Mintegy tízmillió értékben tiltott, illetve illegálisan forgalmazott teljesítményfokozókat foglalt le a rendőrség több városban egy összehangolt akció során február közepén - közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

A tájékoztatás szerint a rendőrök 11 helyszínen - lakásokban, edzőtermekben - tartottak házkutatásokat, amelyek során mintegy 450 darab, vélhetően teljesítményfokozó szert tartalmazó ampullát, közel 14 ezer szem teljesítményfokozó tablettát, és több mint 6000 szem Magyarországon nem forgalmazható gyógyszert foglaltak le.

A Terrorelhárítási Központ műveleti egységei Szegeden és Derecskén, míg a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Budapesten, illetve Kabán fogtak el gyanúsítottakat - írták.

A nyomozás adatai szerint egy berettyóújfalui lakos és egy szegedi férfi rendszeresen árult tiltott teljesítményfokozó szereket, valamint Magyarországon nem engedélyezett egészségügyi termékeket az ország több városában. A nyomozó hatóság a Derecskén elfogott 38 éves férfit őrizetbe vette. Javaslatára a Debreceni Járásbíróság elrendelte a férfi letartóztatását.

A rendőrök elfogták azt a 33 éves budapesti és 32 éves kabai férfit is, akik a megalapozott gyanú szerint a berettyóújfalui lakostól vásárolt tiltott szert továbbértékesítették. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság teljesítményfokozó szerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.