Városlista
2022. június 30, csütörtök - Pál

Hírek

2021. Január 28. 15:55, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - fotó: mavcsoport.hu

Több esztergomi vonali állomáson is szünetel az automatás jegyváltás

Több esztergomi vonali állomáson is szünetel az automatás jegyváltás

Újabb típusú, bérletvásárlásra is alkalmas automatákat telepít a MÁV.

Az esztergomi vasútvonal több állomásán, megállóhelyén, valamint Pestszentlőrinc és Ferihegy állomáson csütörtöktől, illetve péntektől megszűnik a jegyértékesítés az automatákból, azokat átmenetileg leszerelik és újabb típusú, bérletvásárlásra is alkalmas automatákra cserélik – közölte közleményében a MÁV.

A Budapest-Esztergom vonal Esztergom-Kertváros, Piliscsév, Pilisjászfalu, Magdolnavölgy, Pázmáneum, Szabadságliget, Szélhegy, Aranyvölgy, Aquincum, Angyalföld megállóhelyein szünetel az automatás jegyértékesítés.

Vonalunkon a vasúttársaság Esztergom-Kertváros, Piliscsév, Pilisjászfalu, Szabadságliget, Szélhegy és Aquincum állomásokra telepíti az újabb típusú, bérletvásárlásra is alkalmas automatákat várhatóan február második felében.
Az utasok a menetjegyeket a MÁV mobilalkalmazás, valamint a megújult online menetrendi kereső és jegyváltási felület segítségével a szokásos 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg – olvasható a közleményben.

A menetjegyeket, feláras jegyeket a vonatok fedélzetén a jegyvizsgálótól pótdíj nélkül is megvásárolhatják az utasok, ha olyan állomáson szállnak fel, ahol nem üzemel automata, illetve nincs nyitva pénztár.

Korábbi cikkek:

Ismét halálos gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

Halálos vonatgázolás történt Dorognál

Újabb eltűntet keresnek az esztergomi rendőrök!

Elindult a Tisztítsuk meg az Országot projekt Esztergomban - FOTÓK

Őrszobán adta vissza a lopott árut - VIDEÓ

Horányi Juli is indul A Dal műsorban

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 29. 16:27, szerda | Helyi

Munkatársakat keres a Grand Hotel Esztergom!

A Continental Group cégcsoporthoz tartozó, múlt nyáron nyitó Grand Hotel Esztergom bővülő csapatába kollégákat keresünk szállodai recepciós és animátor pozíciókba!

2022. Június 27. 14:24, hétfő | Helyi

JOGSEGÉLY PSZICHIÁTRIAI JOGSÉRTÉSEK ESETÉN