Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2024. Március 20. 09:44, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Több mint 11 ezer hamis farmernadrágot találtak a pénzügyőrök egy cseh kamionban

Több mint 11 ezer hamis farmernadrágot találtak a pénzügyőrök egy cseh kamionban

Több mint 11 ezer hamis farmernadrágot találtak a pénzügyőrök a gyulai határátkelő közelében egy cseh kamionban - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.

Azt írták, hogy Athénból indult útnak az a cseh kamion, amelynek a rakterében megtalálták a különböző méretű nadrágokat.

Az árut a márka jogosulti képviselői is megvizsgálták és megállapították, hogy azok silány minőségű hamisítványok, amelyeket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba.

A járőrök a 11 304, mintegy 205 millió forint vagyoni hátrányt okozó árukészletet lefoglalták, és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt eljárást indítottak - áll a közleményben.

Címkék: hamis áru, NAV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.