Városlista
2024. március 5, kedd - Adorján

Hírek

2017. Augusztus 31. 09:55, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Több mint 120 gyorshajtó három nap alatt

Több mint 120 gyorshajtó három nap alatt

Összesítette a rendőrség a múlt héten megtartott, kiemelt sebességellenőrző akciójának eredményét.

A rendőrök három napon át ellenőrizték a megengedett legnagyobb sebességhatár betartását Komárom-Esztergom megyében is, melynek során 125 sebességtúllépést dokumentáltak.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve alapján került sor augusztus 23-25. között Magyarországon is a TISPOL SPEED elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzésre. A közúti kontroll elsősorban a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművek vezetőinek kiszűrésére irányult, de az ellenőrzés kiterjedt az illegális migráció, az embercsempészés, a kábítószerrel, valamint lőfegyverrel kapcsolatos, illetve a vagyon elleni bűncselekmények felderítésére, megszakítására is.

Komárom-Esztergom megyében a rendőrök 125 jogsértést dokumentáltak a sebességre vonatkozó szabályok megsértése miatt. A helyszíneken 44 járművezetővel szemben szabtak ki helyszíni bírságot, 1 személy ellen indítottak szabálysértési eljárást. Bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt nem kezdeményeztek eljárást.

Kapcsolódó cikk
A háromnapos akció országos eredménye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 12:18, kedd | Helyi

Személyi változás a Richter Gedeon Nyrt-nél

Bogsch Erik 2024. március 1. napi hatállyal lemondott a Richter Gedeon Nyrt. Igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről, igazgatósági tagsága megtartása mellett – közölte a vállalat február 26-án.

2024. Február 11. 00:44, vasárnap | Helyi

Kiscsévpuszta

Esküvő 2024-ben? Még vannak szabad időpontjaink! Találjátok meg álmaitok esküvői helyszínét Kiscsévpusztán!

2024. Február 11. 00:35, vasárnap | Helyi

Legördült a gyártósorról a 4 milliomodik esztergomi Suzuki

4 millió Suzuki 32 év alatt. - adta hírül a gyár.