Városlista
2022. január 24, hétfő - Timót

Hírek

2017. Október 28. 05:00, szombat | Sport
Forrás: mti

Több mint 700 millióan nézhetik a Milan-Juventus rangadót

Több mint 700 millióan nézhetik a Milan-Juventus rangadót

Világszerte több mint 700 millióan nézhetik a televízióban az AC Milan-Juventus mérkőzést, az olasz labdarúgó-bajnokság szombati rangadóját.

A milánói klub honlapjának pénteki beszámolója szerint a meccsre minden jegy elkelt - ez több mint 78 ezer nézőt jelent -, ezért a San Siro Stadion pénztárai nem is nyitnak ki.

A televízió segítségével több mint kétszáz országban látni lehet majd az összecsapást, amit az előzetes becslések szerint hozzávetőleg 730 millió ember néz majd.

A sajtótribünön is minden hely gazdára talált, több mint 250 olasz és külföldi újságírót, több mint ötven fotóst akkreditáltak, kamerával pedig körülbelül háromszázan dolgoznak majd a mérkőzésen.

A díszpáholyban ott lesznek többek között Giampiero Ventura szövetségi kapitány mellett olyan egykori legendás játékosok, mint Franco Baresi, Daniele Massaro és Filippo Galli.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 18:12, péntek | Sport

Szoboszlai a hétvégén visszatérhet

A hétvégén várhatóan visszatérhet kisebb sérülése után Szoboszlai Dominik, a RB Leipzig labdarúgója.

2022. Január 16. 17:06, vasárnap | Sport

Szoboszlai megsérült, több hetet is kihagyhat

Sajtóértesülések szerint akár egy hónap kihagyás is várhat Szoboszlai Dominikra, az RB Leipzig magyar válogatott futballistájára.

2022. Január 11. 15:15, kedd | Sport

Nagyszerű győzelem!

A Ritmus Ase az A-Híd Szilveszter Rallye-ra visszatért a 2019-ben közös bajnoki címet szerzett Vincze Ferkóhoz és a győztes recept ismét működött,

2022. Január 11. 13:02, kedd | Sport

Győztes visszatérés a Szilveszter Rallyn

Győzelemmel tért vissza mind a ralipályákra, mind a Korda Racing kötelékébe Vincze Ferenc, aki mellett az Európa bajnok úszó, Verrasztó Dávid is a csapat színeit képviselte az évbúcsúztató az A-Híd Szilveszter Rallyn.