Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2019. Június 30. 13:49, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Több mint egymilliárdot ér a telitalálatos lottószelvény

Több mint egymilliárdot ér a telitalálatos lottószelvény

Tíz hét halmozódás után elvitték az ötöslottó 1,154 milliárd forintos főnyereményét - közölte a Szerencsejáték Zrt. szombat este az MTI-vel.

A közlemény szerint a 4, 10, 24, 55, 77-es számokat megjátszó szelvény tulajdonosának a sorsolás napjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél.

A milliárdos összegű nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, egy úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható - közölték.

Emlékeztettek arra, az ötöslottó több mint 62 éves fennállása óta az eddigi legnagyobb összeget 2003-ban nyerte meg egy szerencsés, aki 38 hét telitalálat-mentes időszak után több mint 5 milliárd forinttal gazdagodott. Legutóbb pár hónapja volt hasonlóan nagy a nyeremény: áprilisban 29 hét halmozódás után minden idők harmadik legmagasabb nyereményét, azaz közel 4,2 milliárd forintot vihetett haza egy játékos.

A Szerencsejáték Zrt. közölte, Magyarországon a nagynyertesek igyekeznek megőrizni inkognitójukat, így kevés személyes információt lehet tudni róluk. A nyeremény felvételekor azonban kérdőívet tölthetnek ki. Az önkéntesen adott válaszaikból kiderül, hogy a nagynyertesek főleg állandó számokkal játszanak, illetve vannak olyan játékosok, akikre valóban illik a "szerencsefia" jelző, hiszen már többször is nyertek nagyobb összeget életük során. Szinte mindegyikük hosszabb ideje, akár évtizedek óta rendszeresen játszik azzal a játékkal, amelynek főnyereményét megnyerte - olvasható a közleményben.

Címkék: lottó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során