Városlista
2024. május 28, kedd - Emil, Csanád

Hírek

2019. Október 21. 16:16, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/illusztráció: katasztrófavédelem

Több szabadtéri tűz miatt is vonultak a tűzoltók

Több szabadtéri tűz miatt is vonultak a tűzoltók

A hétvégén számos avar- és szeméttűzhöz kaptak riasztást térségünk tűzoltói.

A dorogi ipari parkba vonultak vasárnap az esztergomi hivatásos tűzoltók. A helyszínen 500 négyzetméteres területen száraz fű és avar égett. A tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lánglovagok.

Egy hektárnyi területen száraz fű és avar égett vasárnap egy Nyergesújfalu mögötti területen is. A szabadtéri tűzhöz a Nyergesújfalui Katasztrófavédelmi Őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

A bajnai hivatásos és a zsámbéki önkéntes tűzoltók Tökre, a Nyakas pincészettel szemben lévő területre vonultak, ahol 80 négyzetméteren összehordott szemét kapott lángra. Az egység egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Kocsra a József Attila utca végébe is siettek péntek délután a nagyigmándi önkormányzati és a kocsi önkéntes tűzoltók. A helyszínen 100 négyzetméteren gaz és avar égett, amelyet az egységek két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltottak el.

A tatabányai hivatásos, a vértestolnai és a tardosi önkéntes tűzoltók pedig vasárnap kaptak riasztást Vértestolnára, ahol három négyzetméteren összehordott fa, hulladék és gaz égett. Az egységek egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat - közölte a katasztrófavédelem.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.