Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Október 21. 16:16, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/illusztráció: katasztrófavédelem

Több szabadtéri tűz miatt is vonultak a tűzoltók

Több szabadtéri tűz miatt is vonultak a tűzoltók

A hétvégén számos avar- és szeméttűzhöz kaptak riasztást térségünk tűzoltói.

A dorogi ipari parkba vonultak vasárnap az esztergomi hivatásos tűzoltók. A helyszínen 500 négyzetméteres területen száraz fű és avar égett. A tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lánglovagok.

Egy hektárnyi területen száraz fű és avar égett vasárnap egy Nyergesújfalu mögötti területen is. A szabadtéri tűzhöz a Nyergesújfalui Katasztrófavédelmi Őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

A bajnai hivatásos és a zsámbéki önkéntes tűzoltók Tökre, a Nyakas pincészettel szemben lévő területre vonultak, ahol 80 négyzetméteren összehordott szemét kapott lángra. Az egység egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Kocsra a József Attila utca végébe is siettek péntek délután a nagyigmándi önkormányzati és a kocsi önkéntes tűzoltók. A helyszínen 100 négyzetméteren gaz és avar égett, amelyet az egységek két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltottak el.

A tatabányai hivatásos, a vértestolnai és a tardosi önkéntes tűzoltók pedig vasárnap kaptak riasztást Vértestolnára, ahol három négyzetméteren összehordott fa, hulladék és gaz égett. Az egységek egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat - közölte a katasztrófavédelem.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.