Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2014. November 07. 13:20, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Több százezer forinttal esett a földre egy pénztárca – ellopta egy tokodi nő

Több százezer forinttal esett a földre egy pénztárca – ellopta egy tokodi nő

A sértett táskája helyett véletlenül mellé tette a pénztárcáját Dorogon, a tokodi gyanúsított pedig ahelyett, hogy visszaadta volna, eltulajdonította a több százezer forintot tartalmazó tárcát. Lopásért felelhet.

Vásárolni ment be egy dorogi üzletbe a sértett november 6-án. A fizetést követően azonban pénztárcáját véletlenül nem a táskájába, hanem mellé tette. A kasszánál az asszony mögött sorban álló vásárló látta, amint a tárca a földre esik, de nem szólt a sértettnek, hanem eltette azt, majd hazament. A pénz tulajdonosa pár órával később észrevette, hogy eltűnt a pénztárcája a benne lévő több százezer forinttal. Visszament az élelmiszerboltba, de ott már nem találta azt, ezért hívta a rendőrséget.

A nyomozók gyorsan azonosították a tettest, akit tokodi otthonából előállítottak a Dorogi Rendőrkapitányságra. Megtalálták nála az eltulajdonított pénztárcát és a pénz nagy részét, melyet a nyomozók még aznap visszaadtak tulajdonosának. A 33 éves P. Viktóriát gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy csak a kínálkozó alkalommal élt, mikor eltette a pénztárcát. A benne talált összegből befizette a csekkjeit, a többit viszont már nem maradt ideje elkölteni, mert elfogták őt a rendőrök.

P. Viktória ellen - szabadlábon hagyása mellett - lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.

2023. Augusztus 31. 15:21, csütörtök | Helyi

Harmadszor indul útjára a természettudományos mesepályázat

Ha ősz, akkor Richter TETT: harmadik alkalommal is meghirdetik a „Richter TETT: Te és a természettudományok – mesés történetek” elnevezésű mese- és történetíró pályázatot.