Városlista
2023. november 30, csütörtök - András, Andor

Hírek

2016. Február 06. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: InfoEsztergom

Több százmillióval tartoznak a megye legnagyobb feketelistásai

Több százmillióval tartoznak a megye legnagyobb feketelistásai

Összesen 370 millió forint adótartozást tudhat magának a négy legnagyobb Komárom-Esztergom megyei adótartozó – ez derült ki az adóhatóság legfrissebb feketelistájából.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a minap tette közzé legnagyobb tartozóinak listáját. A hatóság összesen 224 adózónál állapított meg jelentős összegű – magánszemélyek esetében 10 milliós, más adózók esetében 100 millió forintos tételben adóhiányt meghaladó – tartozást 2015 utolsó negyedévében.

A legnagyobb adótartozó egy kecskeméti cég, mely 1,9 milliárd forintos adóhiányt halmozott fel. Míg a magánszemélyek között egy pilisszentkereszti adózó áll az élen 681 millió forintos adótartozásával.

Komárom-Esztergom megyéből egy tatabányai, egy tatai, egy komáromi cég, valamint egy tatabányai magánszemély került fel a listára. A négy adótartozás együttes összege 370 millió forint. Erre azonban még büntetések és egyéb jogkövetkezmények is rájönnek.

Tartozó magányszemélyek ITT, adóhiányos cégek ITT

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.