Városlista
2022. augusztus 7, vasárnap - Ibolya

Hírek

2020. Augusztus 17. 09:03, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Többször is ellopta főnöke kocsiját

Többször is ellopta főnöke kocsiját

Az Esztergomi Járási Ügyészség a jármű önkényes elvétele bűntette miatt indult ügyben vádiratot nyújtott be egy férfival szemben, aki a munkáltatója gépjárművével közlekedett jogtalanul.

A vádlott 2019. december 24. és 26. között munkát végzett a pilismaróti műhelyben, eközben a műhely mellett parkoló, a munkáltatója tulajdonát képező kisteherautót a sértett tudta és beleegyezése nélkül az indítókulcsával beindította, és az így jogtalanul elvett járművel a műhelybe beállt – közölte az ügyészség.

A férfi 2019. december 31-én és 2020. január elsejére virradóra ismét elvitte a kocsit a sértett tudta és beleegyezése nélkül, és azzal Pilismarót területén közlekedett. Ezt követően vádlott a jogtalanul használt gépjárművet az eredeti parkolási helyére visszavitte, az indítókulcsot az eredeti tárolási helyére visszatette.

A gépjárműben a vádlott általi jogtalan használat során sérülések keletkeztek, amelyeket a sértett utóbb kijavított.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a vádlottat tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben közérdekű munka büntetésre ítélje.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.