Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Január 04. 08:23, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Többszörösen körözött férfit kaptak el az esztergomi rendőrök

Többszörösen körözött férfit kaptak el az esztergomi rendőrök

Az esztergomi és a tatabányai rendőrök is több hatóság által körözött férfiakat fogtak el kedden. Köztük azt az esztergomi fiatal férfit, akit zsarolásért és rongálásért kerestek.

Az esztergomi rendőrök kedden 9 óra 40 perkor Pilismaróton, a Rákoczi Ferenc úton igazoltattak egy 20 éves férfit. A körzeti megbízottak megállapították, hogy az esztergomi lakos ellen több elfogatóparancs volt érvényben. A Dunakeszi Járásbíróság zsarolás, a Pesti Központi Kerületi Bíróság rongálás elkövetése miatt adott ki ellene körözést. A rendőrök a férfit elfogták és az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították.

Szintén több elfogatóparancs volt érvényben egy székesfehérvári lakos ellen, akit a tatabányai rendőrök ellenőriztek. A járőrök kedden 14 óra 40 perckor Tatabányán, a Füzes utcában igazoltatták a 37 éves férfit, aki ellen a Nyíregyházi, Soproni és a Dorogi Rendőrkapitányság, valamint a Kecskeméti Járásbíróság csalás bűntett elkövetése miatt adott ki körözést. A rendőrök a férfit elfogták, a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT