Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2021. November 12. 15:10, péntek | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Tömegszerencsétlenség okozása miatt is eljárás indult egy embercsempész ellen

Tömegszerencsétlenség okozása miatt is eljárás indult egy embercsempész ellen

Súlyos sérülést okozó tömegszerencsétlenség elkövetése gyanúja miatt indult eljárás az ellen a férfi ellen, aki csütörtökön felborult egy határsértőkkel teli furgonnal a Csongrád-Csanád megyei Domaszéken

- közölte a rendőrség pénteken a honlapján. A baleset csütörtökön kora este történt Domaszék külterületén, az 1-es dűlőben. A mikrobusz egy balra ívelő kanyarban árokba borult. A járműben 24 határsértő, öt gyermek, nyolc nő és 11 férfi, valamint a magyar sofőr utazott. A baleset helyszínéről a mentők mindenkit kórházba vittek, 21-en könnyű, ketten súlyos sérülést szenvedtek.

A sofőrt, egy 31 éves férfit őrizetbe vették, embercsempészés, illetve súlyos sérülést okozó tömegszerencsétlenség elkövetése megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

A határsértőkkel szemben - orvosi és egyéb ellátásukat, valamint meghallgatásukat követően - a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően jártak el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni