Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Augusztus 01. 09:16, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Tört-zúzott Esztergom belvárosában egy fiatal férfi - FOTÓK

Tört-zúzott Esztergom belvárosában egy fiatal férfi - FOTÓK

Nem tudta megmagyarázni tettét a 23 éves, esztergomi É. István.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre július 31-én hajnalban. A bejelentő elmondta, hogy a Vörösmarty utcában valaki tör-zúz, egy ház falának is nekidobott valamit. A kiérkező járőrök a helyszínen azt tapasztalták, hogy az egyik családi ház kapujára kihelyezett táblát valaki letépte. Az ismeretlen a szomszédos állateledel üzlet vasrácsát kifeszítette, valamint az egyik épületen lévő műanyag táblát is megrongálta.

Az elkövető az utcán kihelyezett virágosládákból kitépkedte a virágokat, összetört egy hirdetőtáblát és megrongált egy ereszcsatornát is. A rendőrök a szomszédos utcában megtalálták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit elfogtak és előállítottak az Esztergomi Rendőrkapitányságra.

A 23 éves É. István gyanúsítotti kihallgatásán nem tudta megindokolni tettét. Az esztergomi férfi ellen garázdaság vétség és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT