Városlista
2024. május 28, kedd - Emil, Csanád

Hírek

2011. Szeptember 24. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Tóth Gabi elárulta, kin teszteli a főztjét

Tóth Gabi elárulta, kin teszteli a főztjét

Tóth Gabiról sokan nem gondolnák, de úgy, mint az élet más területén, a konyhában is remekül feltalálja magát, s nem hátrál meg néhány lábos vagy fakanál láttán.

- A magyar konyhára jellemző ételeket, mint csirkepaprikás, gulyásleves, minden gond nélkül el tudom készíteni. Édesanyám tanítgatott meg ezekre a receptekre, de amióta magabiztosabban mozgok a tűzhely körül, az interneten is szoktam kutatni újdonságok után. Ezeket Rolin szoktam tesztelni - meséli a Star magazinnak a Megasztár felfedezettje, Tóth Gabi, akinek a sok munka miatt ritkán jut ideje arra, hogy kísérletezzen a konyhában.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 10:35, kedd | Bulvár

Mobilplakát-kampányt indított a CÖF-CÖKA

A békepárti kiállás fontosságára figyelmeztető, június 8-ig tartó mobilplakát-kampányt indított a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA)

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.