Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Szeptember 06. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Tovább kínozza magát Beckhamné

Tovább kínozza magát Beckhamné

Victoria Beckhamet nem érdekli, mit mondtak az orvosok, ő akkor sem hajlandó lemondani a magassarkúról, ha teljesen tönkremegy tőle a gerince.

A hétvégét azzal töltötte a Beckham-házaspár, hogy elkezdték hozzászoktatni pici lányukat ahhoz, ami későbbi élete nagy részét ki fogja tölteni - a vásárláshoz. Azonban nem a papa karjaiban békésen szunyókáló Harper Seven volt a legérdekesebb látvány, hanem Victoria, és az ő tűsarkai. Az elmúlt pár hétben ugyanis többször lehetett arról hallani, hogy porckorongsérve van az egykori Spice Girl-nek, ami miatt csak lapos talpú cipőket hordhat, különben nemcsak rettentő fájdalmakat fog átélni, de a gerince tovább romolhat, ami megakadályozhatja a rendes mozgásban. Ehhez az orvosi utasításhoz tartotta is magát egy ideig, ám megérkeztek Christian Louboutin új, extra magas lábbelijei, amiknek a tervezéséből ő is alaposan kivette a részét. Egy ilyen különlegességet pedig nem hagyhat kipróbálás nélkül, így szombaton újra a régi Vic rótta a luxusboltokat.

De nemcsak magassarkúban tipegett, de szűk bőrnacit is húzott magára, ami egyértelműen mutatja, hogy a szerinte létező szülés utáni súlyfölöslegét leadta, amitől a lassan rajtoló New York-i divathétig akart megszabadulni. De kedvenc Viktóriánk nem szokott lazsálni, ha a szépségért való szenvedésről van szó.

Címkék: Beckham

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.