Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Július 18. 18:02, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Tovább melegszik az idő a hétvégén

Tovább melegszik az idő a hétvégén

A hétvégén sok lesz a napsütés és tovább melegszik az idő, vasárnap néhol akár 34 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Pénteken több órára kisüt a nap. Emellett elszórtan, kisebb eséllyel az északkeleti, keleti tájakon fordulhat elő zápor, zivatar. Csak zivatarok környezetében lehetnek erős vagy viharos széllökések. Hajnalban általában 12 és 17 fok között alakul a hőmérséklet, de néhol ennél pár fokkal hűvösebb is lehet. Napközben 26-31 fokig melegszik a levegő.

Szombaton nagyrészt napos időre lehet számítani. Északkeleten néhol zápor, zivatar alakulhat ki, másutt nem valószínű csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet 13-19, a legmagasabb hőmérséklet 27-32 fok között várható.

Vasárnap is napos lesz az idő, majd észak felől átmenetileg megnövekszik a felhőzet. Helyenként - nagyobb eséllyel északon, északkeleten - alakulhat ki zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet 15-21, a maximumhőmérséklet 29-34 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Címkék: eső, meleg, nap, Napsütés, nyár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.