Városlista
2022. december 4, vasárnap - Barbara, Borbála

Hírek

2021. Április 24. 09:22, szombat | Helyi
Forrás: RTVE

További bűncselekményekkel gyanúsítják a 27 éves csolnoki tolvajt

További bűncselekményekkel gyanúsítják a 27 éves csolnoki tolvajt

A csolnoki fiatalember ellen már folyamatban volt egy korábban indult eljárás, most a nyomozati cselekmények során a dorogi nyomozók további információk birtokába jutottak.

Az első eljárás akkor indult, amikor 2021. április 6-án, bejelentés, érkezett a rendőrséghez, miszerint egy csolnoki ingatlan melléképületéből kéziszerszámokat tulajdonítottak el. A dorogi járőrök adatgyűjtés követően - 45 perc múlva - a feltételezett elkövetőt azonosították és a lakásán elfogták. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás, valamint kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

A bevezetett nyomozati cselekmények során a dorogi nyomozók most további információk birtokába jutottak. Ez megalapozta, hogy a tettest további bűncselekmények elkövetésével is meggyanúsítsák. A gyanú szerint még április 16-án, illetéktelenül behatolt egy személygépkocsiba, ahol kutatást végzett, de végül nem vitt el semmit. Április 20-án Dorogon viszont már ellopott egy telefont. A férfi az újabb két bűncselekmény elkövetését is beismerte, így ellene még lopás kísérlet és lopás bűntett miatt folytatnak büntetőeljárást.

Fotó: RTVE

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 09:54, hétfő | Helyi

IDÉN IS MEGNYÍLIK A MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án (szombaton), 18:00 órakor nyitja meg az Eurohíd Alapítvány szokásos évi adventi kiállítását X. Művészet Esztergomért címmel a Kapcsolatok Házában, 34 művész részvételével.

2022. November 28. 09:48, hétfő | Helyi

Alapítványokat is támogat a Richter a térségben

Dorogon és környékén évek óta támogat alapítványokat a Richter Gedeon Nyrt. – erről beszélgettünk Garai Zoltánnal, a dorogi gyáregység főmérnökével.

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.