Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2011. Október 24. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Tragédia miatt lett autómániás

Tragédia miatt lett autómániás

A Terminátor egykori sztárja megszállottja a különleges autócsodáknak, garázsában tucatnyi méregdrága kocsi áll. Ám azt csak kevesen tudják, miért kezdte gyűjteni őket.

Sokak szerint csak a gazdagságát fitogtatja azzal Arnold Schwarzenegger, hogy folyton autókat vásárol. A garázsában épp úgy akad veterán kocsi, mint legújabb gyártású környezetkímélő járgány. "Egyszerűen imádom a jó autókat, amelyek biztonságosak, és nagyon érdekelnek a fejlesztések" árulta el korábban a sztár, aki arról viszont arról soha nem beszélt, hogy miért lett megszállottja a kocsiknak. Ezt most egy régi ismerőse árulta el. "Negyven évvel ezelőtt egy autóbalesetben meghalt Arnold testvére - mondja az ismerős. - Azóta érdeklik a kocsik, mindent megtanult róluk, és a mai napig az összes ilyen témájú cikket elolvassa. Meggyőződése, hogy ha az az autó elég biztonságos lett volna, a bátyja ma is élne. Az autógyűjtés egyfajta terápia nála."

Schwarzenegger manapság is azt tartja a legfontosabbnak, hogy egy autó biztonságos legyen. "A gyerekeimet is csak olyan kocsiba engedem beülni, amelyik minden téren teljesen megbízható" - magyarázza.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 02. 06:00, szombat | Bulvár

Szabadnapjukon mentettek meg egy embert a tűzoltók

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.