Városlista
2023. június 4, vasárnap - Bulcsú

Hírek

2011. Október 24. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Tragédia miatt lett autómániás

Tragédia miatt lett autómániás

A Terminátor egykori sztárja megszállottja a különleges autócsodáknak, garázsában tucatnyi méregdrága kocsi áll. Ám azt csak kevesen tudják, miért kezdte gyűjteni őket.

Sokak szerint csak a gazdagságát fitogtatja azzal Arnold Schwarzenegger, hogy folyton autókat vásárol. A garázsában épp úgy akad veterán kocsi, mint legújabb gyártású környezetkímélő járgány. "Egyszerűen imádom a jó autókat, amelyek biztonságosak, és nagyon érdekelnek a fejlesztések" árulta el korábban a sztár, aki arról viszont arról soha nem beszélt, hogy miért lett megszállottja a kocsiknak. Ezt most egy régi ismerőse árulta el. "Negyven évvel ezelőtt egy autóbalesetben meghalt Arnold testvére - mondja az ismerős. - Azóta érdeklik a kocsik, mindent megtanult róluk, és a mai napig az összes ilyen témájú cikket elolvassa. Meggyőződése, hogy ha az az autó elég biztonságos lett volna, a bátyja ma is élne. Az autógyűjtés egyfajta terápia nála."

Schwarzenegger manapság is azt tartja a legfontosabbnak, hogy egy autó biztonságos legyen. "A gyerekeimet is csak olyan kocsiba engedem beülni, amelyik minden téren teljesen megbízható" - magyarázza.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 03. 11:00, szombat | Bulvár

Több szabályt is megsértett az óriáskerék szállítója, elképesztő választ adott a sofőr a rendőröknek

Na, ez a válasz talán még a rendőröket is meglepte.

2023. Június 01. 13:53, csütörtök | Bulvár

Csillagot kap Tupac Shakur a hollywoodi Hírességek sétányán

Huszonhat évvel a halála utána csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán Tupac Shakur amerikai rapper - jelentette a BBC hírportálja csütörtökön.

2023. Május 30. 11:29, kedd | Bulvár

Biciklivel az M1-esen, elektromos triciklivel az M4-en - Avagy a magyar autópályák csodái

Egészen bizarr összeállítást tett közzé az autópályák fenntartását végző cég közösségi oldalán.

2023. Május 27. 07:22, szombat | Bulvár

Beavatási szertartást szerveztek társuknak, aki belehalt

300 óra közmunkára és 400 euró (148 ezer forint) pénzbüntetésre ítélt 18 belga fiatalt, akiket bűnösnek talált elsőéves diáktársuk brutális és megalázó beavatási szertartartása során bekövetkezett halálában Belgiumban.