Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Október 28. 07:33, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK - fotó: illusztráció

Ugató kutya miatt akarta ellőni szomszédja férfiasságát egy esztergomi férfi

Ugató kutya miatt akarta ellőni szomszédja férfiasságát egy esztergomi férfi

A sértett férfiassága került veszélybe K. Béla fenyegetését követően. Az esztergomi férfi azután választotta a fegyveres akaratérvényesítést, miután új szomszédja kutyája nem hallgatott el.

Zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya K. Béla ellen. A vita egy kutya miatt alakult ki az új és a régi lakó között október 26-án. K. Bélát zavarta a felettük lévő lakásban vonyító eb, ezért telefonon az állat csendesítésére szólította fel nemrég odaköltözött szomszédait. A lakók között szó szót követett, majd a gyanúsított nadrágja zsebéből elővette fegyverét és azt a sértett férfiasságára szegezte. A helyszínre hívott rendőrök elfogták a fenyegetőt és lefoglalták fegyverét a hozzá tartózó lövedékekkel. K. Bélát az Esztergomi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi részletesen elmondta a nyomozóknak, mikor és miért alakult ki a rossz szomszédi viszony, azt azonban tagadta, hogy fegyverével a sértett altájára célozott és szóban utalást tett a lövés lehetőségére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT