Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Január 16. 14:15, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Új dallal rukkolt elő a The Cranberries együttes Dolores O\'Riordan halálának évfordulóján

Új dallal rukkolt elő a The Cranberries együttes Dolores O\'Riordan halálának évfordulóján

Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O\'Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

A banda a BBC Radio 2 műsorában mutatta be az All Over Now című számot, amelyen O'Riordan a halála előtt dolgozott és énekelt fel belőle részleteket - írja a BBC hírportálja.

Az énekesnő mindössze egyetlen versszakot és egy refrént hagyott hátra, ezért az együttesnek bőven volt munkája a dallal.

"A legnehezebb az volt, amikor néhány hónappal a halála után elkezdtük átnézni a demókat" - idézte fel Noel Hogan, a banda gitárosa.

A zenekar mostanra egy egész albummal elkészült.

A 2017 végén rögzített demókból megszületett In The End című korong áprilisban jelenik meg. A Linger és a Zombie című slágereket jegyző zenekar azután véglegesen feloszlik.

O'Riordan váratlanul hunyt el tavaly január 15-én egy londoni hotelben, a pizsamát viselő nő testét a fürdőkádba merülve találták meg. A westminsteri igazságügyi orvosszakértő szerint alkoholmérgezés miatt bekövetkezett fulladás okozta a 46 éves énekesnő halálát.

Címkék: cranberries, Dal, szám

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára