Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Szeptember 21. 10:46, szombat | Helyi
Forrás: lvp

Új Szövetség Esztergomért

Új Szövetség Esztergomért

Szövetség Esztergomért elnevezéssel fogott össze a város jobboldali szervezetei, hogy a segítsék egymást a választásokra való felkészülésben és közösen dolgozzanak a 2014-es választásokon való eredményes szereplésért.

A Fidesz Esztergomi Szervezetének újonnan felállt elnöksége tárgyalásokat kezdeményezett a város jobboldali keresztény-konzervatív szervezeteivel, melyet követően Szövetség Esztergomért elnevezéssel választási összefogásról állapodott meg a Fidesz, a Fidelitas, a KDNP és Rudnay Egyesület.

A Fidesz elnöke kifejtette, hogy ezzel hosszú évek óta görgetett adósságát sikerült felszámolnia az esztergomi jobboldal meghatározó szereplőinek. György Róbert hozzátette, az összefogás célja, hogy az egyes résztvevők segítsék egymást a választásokra való felkészülésben és közösen dolgozzanak a 2014-es választásokon való eredményes szereplésért.

Az összefogás Magyar Nemzeti demokratikus, keresztény értékrendet követ, és nyitott a jobboldal társadalmi és civil szervezetei és polgárai számára, tájékoztatott közleményben a helyi Fidesz hozzáfűzte, hogy a Szövetség Esztergomért kész összefogni minden olyan segítő szándékú polgárral, egyesülettel és szervezettel, aki támogatni kívánja Esztergomnak az ország első fővárosához méltó kialakítását és fejlesztését.

A Szövetség Esztergomért választási összefogás alapító dokumentumának ünnepélyes aláírására szeptember 30-án kerül sor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT