Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Január 31. 09:03, csütörtök | Helyi
Forrás: KEMRFK

Újabb elfogások megyénkben

Újabb elfogások megyénkben

Számos esetben intézkedek a rendőrök tegnap olyan személyekkel szemben, akiket a bíróság keresett elszámoltatásuk, illetve jogos büntetésük végrehajtása miatt.

A hétfői elfogások után újra többk ézen kattant a bilincs szerdán.Tatabányán a járőrök szerdán elfogtak és előállítottak egy 50 éves tatabányai férfit, akit a bíróság keresett járművezetés ittas vagy bódult állapotban bűncselekmény elkövetése miatt. Nem sokkal később egy újabb tatabányai lakásnál csengettek az egyenruhások, ahol a gyanú szerint szintén a bíróság által keresett személy lakott. A 37 éves férfi testi sértés bűncselekményét követte el. Őt szintén elfogták az egyenruhások.

Leányváron a körzeti megbízott járt eredménnyel, mikor egy rabló vélt tartózkodási helyét ellenőrizte. A 29 éves férfi ellen a Fővárosi Bíróság adott ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg letölteni rablás miatt kiszabott három év fegyházbüntetését. A körzeti megbízott otthon találta a keresett személyt, akit elfogott, majd előállított a Dorogi Rendőrkapitányságra.

A komáromi járőrök Ács településen való járőrözésük során vontak ellenőrzés alá egy gyalogosan közlekedő személyt. Adatainak ellenőrzése során derült ki róla, hogy lopás elkövetése miatt elfogadóparancsot adott ki ellene a Győri Járás Bíróság. A 27 éves férfit az egyenruhások elfogták és előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol a rendőrség őrizetbe vette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT