Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2019. November 05. 16:15, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/EKBSE

Újabb elképesztő esztergomi kick-box siker

Újabb elképesztő esztergomi kick-box siker

Bronzérmet szerzett a Kick-Box Világbajnokságon Vígváry Viktor a közelmúltban Szarajevóban.

Október 19 és 27 között Szarajevóban zajlott le a WAKO Kick-box Világbajnokság light-contact, low kick és K1 szabályrendszerekben. Az esztergomi színeket Vígváry Viktor képviselte a light-contact -94 kilogrammos kategóriában, továbbá Olasz Attila, mint szövetségi edző tartott a válogatottal. A világversenyt hosszas felkészülés előzte meg, melynek egyebek között része volt a szövetség által szervezett tatai edzőtábor is.

Viktor a legjobb 8 között kezdte meg a küzdelmeket, mely során mindjárt egy rutinos, nála majd egy fejjel magasabb török versenyzővel találta szemben magát, aki az első számú kiemeltje volt a kategóriának. Kőkemény csatát követően végül Viktor keze lendült a magasba és került be a legjobb 4 közé.

A következő versenynapon angol ellenfél következett, akivel nagyon szoros mérkőzést vívott Viktor. 2-1-es pontozással, nagyon szűken, de alulmaradt riválisával szemben.

Így az esztergomi fiú egy csodálatos bronzéremmel térhetett haza a világbajnokságról. Viktor idén utolsó éves juniorként már magáénak tudhat egy Európa-bajnoki címet is, és november végén a törökországi Antáliában lép ismét tatamira a kick-light vb-n.

Korábbi cikkek:

Újabb fényes nemzetközi sikereket értek el kick-boxosaink

Két aranyat és két ezüstöt szereztek kick-boxosaink a bajnoki döntőben

Esztergomi kick-boxosoknak szólt a Himnusz a győri Eb-n

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.