Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2014. Július 16. 07:36, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Újabb háztűz Esztergomban – ezúttal Búbánatvölgy fölött

Újabb háztűz Esztergomban – ezúttal Búbánatvölgy fölött

Két tűzoltóautó is a helyszínre sietett kedden reggel ahhoz a tűzhöz, melyben egy hétvégi ház tetőszerkezete égett Esztergomban a Nyaktekercs utcában, Búbánatvölgy fölött.

A lánglovagoknak két vízsugárral kellett oltaniuk a tűzet, ráadásul egy gázpalackot is ki kellett vinniük az épületből. A tűzben senki sem sérült meg, az okát pedig szakértők vizsgálják, tájékoztatott a megyei katasztrófavédelem. A ház tetőszerkezete teljesen megrongálódott a tűzben.

Háztűz Esztergomban - Búbánatvölgy

A keddi tűzeset előtt múlt héten Szentgyörgymezőn gyulladt ki egy ház.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.