Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2018. November 15. 08:25, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Újabb infók a buszvégen folyó munkákról és lezárásokról!

Újabb infók a buszvégen folyó munkákról és lezárásokról!

A tervek szerint december 18-ig zajlik a csatorna-rekonstrukció.

Már csak a Kossuth utcáról lehet behajtani a Sissay közbe. A behajtani tilos mellett pedig kikerült egy parkolást jelző tábla is, ami buszoknak fenntartott helyet jelez – írtuk szerdán.

Mint beszámoltunk róla, a Simor János utcában a vízmű csatornafelújítást végez a következő időszakban a buszvégállomásnál. Emiatt át kellett szerveznie a közlekedési központnak a buszok érkezési és indulási útvonalát, és áthelyezni megállóhelyeit. Ezzel együtt szükség volt a Sissay köz egyirányúsítására is, mely mellett egyéb lezárásokra is kell majd számítaniuk a közlekedőknek.

Északdunántúli Vízmű Zrt. pedig arról tájékoztatott, hogy a társaság november 19-től december 18-ig végzi az ivóvíz hálózati rekonstrukciós munkálatokat, a Simor János utca páratlan oldalán a Magyar utca – Sissay köz közötti szakaszon.

„A munkálatok idején forgalomkorlátozás, forgalomterelés várható. A forgalomkorlátozással érintett szakaszokon a járművekkel az ingatlanra történő beállás nem minden esetben lesz biztosítható. Kérjük türelmüket és együttműködésüket a munkálatok gyors elvégzése érdekében. Megértésüket köszönjük” – emelte ki az Északdunántúli Vízmű Zrt. közleményében.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.