Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2018. November 15. 08:25, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Újabb infók a buszvégen folyó munkákról és lezárásokról!

Újabb infók a buszvégen folyó munkákról és lezárásokról!

A tervek szerint december 18-ig zajlik a csatorna-rekonstrukció.

Már csak a Kossuth utcáról lehet behajtani a Sissay közbe. A behajtani tilos mellett pedig kikerült egy parkolást jelző tábla is, ami buszoknak fenntartott helyet jelez – írtuk szerdán.

Mint beszámoltunk róla, a Simor János utcában a vízmű csatornafelújítást végez a következő időszakban a buszvégállomásnál. Emiatt át kellett szerveznie a közlekedési központnak a buszok érkezési és indulási útvonalát, és áthelyezni megállóhelyeit. Ezzel együtt szükség volt a Sissay köz egyirányúsítására is, mely mellett egyéb lezárásokra is kell majd számítaniuk a közlekedőknek.

Északdunántúli Vízmű Zrt. pedig arról tájékoztatott, hogy a társaság november 19-től december 18-ig végzi az ivóvíz hálózati rekonstrukciós munkálatokat, a Simor János utca páratlan oldalán a Magyar utca – Sissay köz közötti szakaszon.

„A munkálatok idején forgalomkorlátozás, forgalomterelés várható. A forgalomkorlátozással érintett szakaszokon a járművekkel az ingatlanra történő beállás nem minden esetben lesz biztosítható. Kérjük türelmüket és együttműködésüket a munkálatok gyors elvégzése érdekében. Megértésüket köszönjük” – emelte ki az Északdunántúli Vízmű Zrt. közleményében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.