Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2019. Október 28. 17:08, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Újabb két sofőrnél jelzett a szonda

Újabb két sofőrnél jelzett a szonda

Az egyikük ráadásul nem csak a jogosítványt, de az állását is elveszthette, teherautót vezetett ittasan.

A járőrök 2019. október 27-én éjszaka Esztergomban, a Kossuth Lajos utcában ellenőriztek egy tehergépjárművel közlekedő helyi lakost. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján a férfival szemben büntetőeljárást kezdeményeztek.

Szintén ezen a napon a dorogi rendőrök Táton, a Szent István úton megállítottak egy tehergépjárművet 10 óra 14 perc körül. A 60 éves sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért az esztergomi lakost a rendőrkapitányságra előállították. A járőrök a mérési eredmények alapján a férfi vezetői engedélyét elvették és ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.