Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2016. Április 13. 08:07, szerda | Helyi
Forrás: InfoEsztergom/police.hu

Újabb óriási kábítószerfogás Dorogon

Újabb óriási kábítószerfogás Dorogon

Kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a megyei rendőr-főkapitányság – őrizetbe vétele mellett - egy 39 éves pilisszentiváni és egy 46 éves dorogi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak egy dorogi borospincében kábítószert termesztettek. A tettesek a helyiségbe nagy teljesítményű világító testeket, szellőztető berendezéseket és egyéb elektronikai felszereléseket szereltek fel, annak érdekében, hogy ott ideális körülményeket teremtsenek a növények növekedéséhez.

A dorogi nyomozók április 12-én 12 óra 5 perckor igazoltatták a két zavart viselkedésű férfit. A rendőrök kérdéseire összefüggéstelenül feleltek és ruházataikból jellegzetes „kenderillat” áradt. A rendőrök az idősebb férfinél lévő kulccsal kinyitották, majd átvizsgálták az épületet.

A bűnügyi szemlebizottság tagjai az alagsori részen 127 tő cannabis indica kendernövényt, két zacskó leszüretelt növényi anyagmaradványt és a gondozáshoz felszerelt technikai eszközöket foglaltak le.

A rendőrök a két férfit a megyei rendőr-főkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Címkék: dorog, drog, kábítószer

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 24. 19:28, szombat | Helyi

Elégedetten zárja az évet a Kivirágzó Esztergomért Alapítvány

Köszönik Mindenkinek az eddigi bizalmat, támogatást és a sok lehetőséget. Jövő tavasszal újult erővel folytatják.

2022. December 16. 14:34, péntek | Helyi

SIKERES KIÁLLÍTÁSOK AZ EUROHÍD ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

Az Eurohíd Alapítvány 2021 végén szomorú szívvel hagyta el a kiállításoknak majd 10 esztendeig otthont adó Rondella Galériát.

2022. December 15. 14:26, csütörtök | Helyi

Esztergomi intézményt is támogat a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. mintegy 600 ezer forinttal támogatta az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumot, melyből okostáblát vásároltak a kémiaterembe. Az oktatást segítő eszközt december 14-én, szerdán adták át.

2022. December 08. 16:49, csütörtök | Helyi

MEGNYÍLT A X. MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány szokásos adventi kiállítását a Kapcsolatok Házában, X. Művészet Esztergomért címmel.