Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2013. Február 27. 09:44, szerda | Helyi
Forrás: lvp / Esztergomi Futóművek

Újabb részvételi csúcs és kilométerrekord az Esztergomi Futóművekkel

Újabb részvételi csúcs és kilométerrekord az Esztergomi Futóművekkel

Újabb részvételi csúccsal és rekordkilométerek megtételével zajlott le vasárnap Esztergomban a Yours Truly elnevezésű nemzetközi futás az Esztergomi Futóművekkel. 78 futó 1484 kilométert teljesített.

A januári Yours Truly futást követően február utolsó vasárnapján újabb futónapot teljesítettek az Esztergomi Futóművek tagjai valamint a hozzájuk csatlakozó futók. Ezúttal a korábbi résztvevőkhöz és kilométerekhez képest újabb rekord született, hiszen 78 futó teljesített valamilyen távot. A résztvevők pedig összesítve 1484 kilométert futtak Esztergomban és környékén.

Az Esztergomi Futóművek összesítették az eredményeket!

Az egyesület a mozgás, sport mellett jótékonyságra is felhívja a figyelmet. Az Esztergomi Futóművek idén is szeretnénk folytatni az adakozó tevékenységünket, ezért a futóklub az évvégi futóműves buli tombolabevételét a Suhanj ! Alapítványnak ajánlotta fel. A jótékonykodáshoz még lehet csatlakozni.

Az eddig megkeresett cégek mellett magánszemélyek is csatlakozhatnak a támogatók sorához. A támogatás mértéke alapvetően az Esztergomban, a vasárnapi Yours Truly-n futók által lefutott kilométerek összege forintban, de természetesen ennél több és kevesebb is adható.

A támogatásokat március elsejéig lehet utalni az egyesület számlaszámára:
Duna Takarékszövetkezet 58600575-11170808
A közlemény rovat: „jótékony célra”

Mindemellett pedig elindult a Dunaparti Futópartik versenysorozatra az online regisztrálás is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.