Városlista
2023. december 6, szerda - Miklós

Hírek

2019. Április 18. 11:11, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Újabb Suzukit kaptak az esztergomi rendőrök

Újabb Suzukit kaptak az esztergomi rendőrök

A gyár felajánlását Esztergom önkormányzatán keresztül kapta meg a rendőrkapitányság szerdán.

Egy új, Suzuki Vitarával bővült az Esztergomi Rendőrkapitányság járműparkja. A kocsit április 17-én adta át Urbán László, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgató-helyettese Farkas Gábor dandártábornoknak, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének.

A főkapitány továbbadta a kulcsot az Esztergomi Rendőrkapitányság szolgálatirányítójának azzal a megjegyzéssel, hogy a jármű szolgálja a városban élők közbiztonságát.

Farkas Gábor dandártábornok megköszönte a gyár nagylelkű felajánlását, amelyet Esztergom önkormányzatán keresztül kapott meg a rendőrkapitányság. Elmondta, hogy az új Vitara nemcsak a menettulajdonságai miatt illeszkedik remekül a rendőrség járműparkjába. A gyár új modelljének üzemanyag felhasználása költséghatékony, az egyedülálló alváz-technológiának és a könnyített motornak köszönhetően egyszerre gyors, strapabíró és biztonságos.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 06. 12:08, szerda | Helyi

»Őt dicsérte koldus, árva, emlékezzünk jóságára!«

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.