Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2019. Április 18. 11:11, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Újabb Suzukit kaptak az esztergomi rendőrök

Újabb Suzukit kaptak az esztergomi rendőrök

A gyár felajánlását Esztergom önkormányzatán keresztül kapta meg a rendőrkapitányság szerdán.

Egy új, Suzuki Vitarával bővült az Esztergomi Rendőrkapitányság járműparkja. A kocsit április 17-én adta át Urbán László, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgató-helyettese Farkas Gábor dandártábornoknak, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének.

A főkapitány továbbadta a kulcsot az Esztergomi Rendőrkapitányság szolgálatirányítójának azzal a megjegyzéssel, hogy a jármű szolgálja a városban élők közbiztonságát.

Farkas Gábor dandártábornok megköszönte a gyár nagylelkű felajánlását, amelyet Esztergom önkormányzatán keresztül kapott meg a rendőrkapitányság. Elmondta, hogy az új Vitara nemcsak a menettulajdonságai miatt illeszkedik remekül a rendőrség járműparkjába. A gyár új modelljének üzemanyag felhasználása költséghatékony, az egyedülálló alváz-technológiának és a könnyített motornak köszönhetően egyszerre gyors, strapabíró és biztonságos.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 24. 19:28, szombat | Helyi

Elégedetten zárja az évet a Kivirágzó Esztergomért Alapítvány

Köszönik Mindenkinek az eddigi bizalmat, támogatást és a sok lehetőséget. Jövő tavasszal újult erővel folytatják.

2022. December 16. 14:34, péntek | Helyi

SIKERES KIÁLLÍTÁSOK AZ EUROHÍD ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

Az Eurohíd Alapítvány 2021 végén szomorú szívvel hagyta el a kiállításoknak majd 10 esztendeig otthont adó Rondella Galériát.

2022. December 15. 14:26, csütörtök | Helyi

Esztergomi intézményt is támogat a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. mintegy 600 ezer forinttal támogatta az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumot, melyből okostáblát vásároltak a kémiaterembe. Az oktatást segítő eszközt december 14-én, szerdán adták át.

2022. December 08. 16:49, csütörtök | Helyi

MEGNYÍLT A X. MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány szokásos adventi kiállítását a Kapcsolatok Házában, X. Művészet Esztergomért címmel.