Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Szeptember 08. 08:00, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Újabb trükkösök, lecsófesztivál, halak napja, Méz-Nap – Heti hírek

Újabb trükkösök, lecsófesztivál, halak napja, Méz-Nap – Heti hírek

Vigyázat! Újra trükkös átverés... Idén is Lecsófesztivál – még lehet nevezni... Magyar Halak Napja a Kerek-tónál... Díjazott Suzuki... Újra teljes lehet az esztergomi tömegközlekedés... Kosaras-kupa... Hírösszefoglaló!

Vigyázat trükkös átverés! Álvízművesek, álcsatornatisztítók Esztergomban
Ismét felbukkantak olyanok, akik Esztergomban és környékén a vízmű dolgozóinak kiadva magukat, csatornatisztítás ürügyén próbálják meg átverni a jóhiszeműeket. Erre közleményben hívta fel a figyelmet a szolgáltató.

Halételek, italok, remek programok – Magyar Halak Napja a Kerek-tónál
Különleges halételek, magyar borok, pálinkák valamint családi programok, mindezek várják az érdeklődőket idén a Magyar Halak Napján Búbánatvölgyben a Kerek-tónál szeptember 13-án és 14-én.

Idén is Lecsófesztivál Esztergomban – Még lehet nevezni!
Tavaly is remek lecsó különlegességek készültek, és várhatóan idén is így lesz a Fesztiválsziget Esztergom rendezvénysorozatának keretében lezajló Lecsófesztiválon szeptember 27-én a Rugby Club Hotelnél.

Ismét Méz-Nap és mézes verseny Szentgyörgymezőn
Idén is várja a Méz-Nap a családokat a Szentgyörgymezői Olvasókörben, ahol immár hetedik alkalommal zajlik le az esemény és párhuzamosan a mézes sütik versenye. A programok ezúttal szakmai rendezvénnyel is kiegészülnek.

Játék, élmény, nyelvtudás – Gyerekangol Esztergomban a Helen Doron Nyelviskolában

Játék, élmény, nyelvtudás – Gyerekangol Esztergomban a Helen Doron Nyelviskolában
Játék, élmény, nyelvtudás már 3 hónapos kortól az esztergomi Helen Doron Nyelviskolában. Angoltanulás erőlködés, nyelvtan-tanulás, örökös szótárazás nélkül, készség-szinten, könnyedén Esztergomban.

A legnépszerűbb európai Duna menti városok közt Esztergom
Esztergom is szerepel azon a listán, melyet a legnépszerűbb európai Duna menti városokat gyűjti össze. Bécs, Linz, Passau, Regensburg, Belgrád mellett mindössze három magyar város büszkélkedhet a gyűjtésben.

Újra teljes lehet az esztergomi tömegközlekedés
Újra teljes lehet az esztergomi tömegközlekedés, minderről egyeztetett hétfőn Seszták Miklós Fejlesztési Miniszterrel Romanek Etelka, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje a fővárosban.

Újra teljes lehet az esztergomi tömegközlekedés

Magyar Termék Nagydíjban® részesült a Suzuki S-CROSS
Az SX4 S-CROSS elnyerte a Magyar Termék Nagydíj® kitüntető címet és a MÚOSZ Gazdasági Sajtó Díját. Az autó – a Splash és a harmadik generációs Swift nyomdokain – a Magyar Suzukinak immár a harmadik nagydíjas modellje.

20 éves az EKKE – Erzsébet Kupával ünnepelnek az esztergomi kosarasok
Kosármeccsek, dobóverseny, gyerekprogramok: szeptember 14-én ismét megrendezik az Erzsébet Kosárlabda Kupát az Esztergomi Kosárlabdázók Közhasznú Egyletének kosarasai Esztergomban az Erzsébet parkban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT