Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2021. Október 04. 16:16, hétfő | Helyi

Újdonság! Önkiszolgáló lakossági és webshop raktár már Esztergomban is!

Újdonság!  Önkiszolgáló lakossági és webshop raktár már Esztergomban is!

Nincs hova pakolni a felújítás alatt? Megtelt a pince, a padlás, az erkély? Van megoldás!

Szerte a világon évtizedes hagyománya van a lakossági önkiszolgáló raktáraknak. Sokan emlékeznek még a National Geographic tévécsatorna Raktárvadászok című műsorára, ahol az évek óta elhagyatottan álló konténerek tartalmát lehetett árveréseken vakon, becslés alapján megvásárolni.

Természetesen ezek a raktárak nem erre a célra jönnek létre és a teljes kapacitás elenyésző hányadát érintették ezek az árverések. Ugyanakkor az igény, hogy a mindennapok során nem, vagy ritkán használt, mégis fizikai vagy érzelmi értékkel bíró tárgyakat, bútorokat, sporteszközöket, szerszámokat, dokumentumokat, amelyektől nem akar megválni a tulajdonosa, valahol raktározhassa az ember, Magyarországon is valós.

Miközben elszaladtak az ingatlanárak és Esztergom esetében is végesek a bérleti lehetőségek, például tiszta, száraz, fűtött, kiadó garázsokat csak elvétve lehet találni, egyre égetőbb problémává vált a lakossági raktározás. A Facebookon napi szinten kérnek tanácsot az emberek, hogy felújítás, költözés, külföldi munka esetén hová pakolhatnák, pár hónapra, vagy akár évekre a nem felesleges, de azonnal nem használandó dolgaikat, könyveiket, bútoraikat, használati tárgyaikat.

Az elmúlt években, főként a nagyvárosokban el is kezdték kialakítani ezeket az ún. self store-okat, azaz önkiszolgáló raktárakat, melyeknek rengeteg előnye van. Most végre itt helyben, Esztergom-kertvárosban is van lehetőség havi bérleti díj fejében tiszta, kulturált, temperált hőmérsékletű, riasztóval, kamerarendszerrel felszerelt, 0- 24 órában használható, személyzet nélküli, önkiszolgáló lakossági microraktárakat bérelni.

Felújítás alatt nem tudja hová pakolni bútorait, könyveit? Külföldön kapott munkát és a lakását kiadná albérletbe, de helyhiány miatt nem tudja kiüríteni az ingatlant? Költözik és átmeneti időre ésszerű áron raktárra volna segítsége? Örökölt, de nincs elég helye az értékes bútorok elhelyezésére? Ezekre a kérdésekre ad egyszerű és mindenki számára elérhető választ Microraktár vállalkozásunk.

Már pár négyzetméter igényt is ki tudunk elégíteni havi bérleti díj fejében, cserébe nem kell a szülők, rokonok, barátok minden szabad helyiségét határozatlan időre kölcsönkérnünk. Microraktárunkban akár egy hónapos, pár négyzetméteres tárolásra is van lehetőség. Külön bejáratú, biztonságosan zárható, őrzött, igény szerint kialakított méretű, a nap 24 órájában megközelíthető, riasztóval, kamerarendszerrel, kártyás ajtónyitóval felszerelt, teherlifttel és mozgatókocsikkal támogatott, teherautóval jól megközelíthető raktárunkat teljesen felújított kertvárosi épületünkben nyitjuk meg, ahol temperált hőmérsékletű, tiszta, kulturált, penész és nedvességmentes terekben kínáljuk szolgáltatásunkat.

„Gondolta volna, hogy a 270 cm belmagasságú térben okosan pakolva, 8-10 négyzetméteren akár egy komplett 2 szobás lakás teljes berendezése elférhet?”

Gondot okoz a téli vagy a nyári sportfelszerelések tárolása? Nincs helye a kerékpároknak vagy a motornak? Nincs hová pakolni a téli, nyári gumikat, a megmaradt értékes építőanyagot? Az önkiszolgáló mikroraktár ezekre a problémákra is megoldást nyújt.

Cégeknek, webshopoknak! Hogy ne a nagyszoba legyen a raktár!

Sok webshop küzd a raktározás problémájával. Az üzlet jól megy, de a lakásban, garázsban egyre nagyobb teret foglal el az árukészlet. Számukra is tökéletes megoldás lehet a mikroraktár, havi bérleti díj ellenében bármikor bővíthető, kulturált, riasztóval és kamerarendszerrel védett helyiségben tárolhatják értékes árukészletüket.

Fontos, hogy a nap 24 órájában hozzáférhetnek készletükhöz, akár ki, akár bepakolásról van szó. Kényelmes parkolási lehetőség, teherautó beálló, teherlift és kézikocsik segítik a munkájukat, a kertvárosi telephelyünk mellett található GLS raktár pedig egyszerűsíti a logisztikai folyamatokat. Wifivel felszerelt épületünkben négyzetméter alapú bérlést biztosítunk és hosszútávú bérlés esetén akár közösségi irodahasználatot is felkínálunk, konyhával és mellékhelyiségekkel.
A bérelhető méretet 5nm-től – 600 nm-ig a vállalkozás igényei szabják meg. Mi a biztonságos, tiszta raktározásért felelünk!

Raktár olcsón mindenkinek!

Ha lakásfelújítás, ha költözés, ha öröklés, ha külföldi munka, ha külföldi tanulás - bútorai, személyes tárgyai, könyvei, emlékei, sporteszközei biztonságban lesznek!
Ha nincs hely a szerszámoknak, dokumentumoknak, árukészletnek, - önkiszolgáló raktárrendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy dolgaihoz bármikor hozzáférhet előzetes bejelentkezés és felár nélkül, akár éjjel, akár nappal.
Keressen bennünket és az Ön számára is megtaláljuk a legkedvezőbb raktárbérlési megoldást!

Előrendeléseket folyamatosan veszünk fel november 1-i nyitással!

A helyszínre szállítással kapcsolatos szolgáltatás igény szerint választható.
Érdeklődni a 0630 330 21 70-es telefonszámon, a microraktaregom@gmail.com emailcímen, vagy a Facebookon üzenetben lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.